Ксенія Мішина вперше відповіла на хейт через відпочинок із сином: “Намагалися звинуватити мене”

Ксенія Мішина вперше відповіла на критику хейтерів після відпустки з сином у Таїланді. Акторка розповіла про свою позицію щодо опублікованих кадрів з відпочинку.

Відома українська акторка Ксенія Мішина вперше звернулась до своїх хейтерів після критики через відпочинок з 11-річним сином. Знаменитість поділилась власною думкою щодо відпустки та висловила позицію.

У своїх stories в Instagram Ксенія показала фотографію, де вона лежить на лікарняному ліжку з крапельницею. Під цією світлиною жінка залишила короткий коментар:

“Як говорила моя знайома – на Балі всі це проходять”.

Ксенія Мішина вперше відповіла на хейт через відпочинок
Ксенія Мішина вперше відповіла на хейт через відпочинок

У наступному stories акторка детальніше розповіла, що стало причиною її поганого самопочуття. Вона поділилась, що з’їла бактерію просто перед рейсом. Довгий час Ксенія мала температуру та біль у животі, через що разом із сином ледь не запізнились на літак.

Згодом акторку застали неприємні моменти в літаку та аеропорту, і при цьому вона продовжувала відчувати себе не найкраще, але продовжувала терпіти. Після розповіді про невдалий день, Мішина вирішила відповісти своїм обуреним критикам.

“Як би не намагалися звинуватити мене за відпочинок, за красивий контент. Я все одно знаю, що скоро буду розкладати літні речі у шафах своєї квартири”, – підкреслила знаменитість.

Ксенія Мішина вперше відповіла на хейт через відпочинок
Ксенія Мішина вперше відповіла на хейт через відпочинок

Нагадаємо, що Ксенія Мішина зіткнулася з хвилею хейту з першого дня відпочинку в Таїланді разом із 11-річним сином Платоном. Частина публіки висловлювала обурення через красивий відпочинок, який, на їхню думку, на сьогодні не є доречним.

Однак велика кількість прихильників стали на захист улюбленій акторці та підтримати її бажання насолоджуватися часом на тайських пляжах. Вони пояснили, що красиві краєвиди з Таїланду та Балі, якими радувала Ксенія, надихали її фанатів, про що вони неодноразово писали.

Популярне

Схожі статті

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.