Молода обраниця Володимира Остапчука пригадала, як втратила 7 кілограм: “Можна багато і постійно їсти”

23-річна дружина Володимира Остапчука Катерина поділилась, як їй вдалося схуднути на 7 кілограм без дотримання дієт. Блогерка розповіла, що допомогло позбутися ваги.

Дружина телеведучого Володимира Остапчука та блогерка Катерина Полтавська активно веде свою сторінку в Instagram, де часто ділиться цікавими моментами свого особистого життя з фоловерами.

Тривалий час Катерина демонструвала знімки з процесу підготовки до відкриття власного салону краси в столиці, а потім представила свій перший робочий день і поділилася деталями щодо обов’язків. А її чоловік, Володимир, підтримував кохану дружину в починаннях свого бізнесу.

У липні 2023 року Катерина Полтавська розповіла своїй аудиторії, як успішно скинула 7 кілограм всього за місяць. Вона зауважила, що не дотримувалась дієт, але змогла схуднути з 61 до 54 кіло.

Нещодавно блогерка вирішила відповісти на запитання свого підписника, який поцікавився, як саме вона досягла таких результатів у схудненні. Дівчина відповіла, що важливо харчуватися в менших порціях і підтримувати своє тіло спортом.

Катерина зауважила, що худне в моменти стресу, оскільки тоді вона втрачає апетит і зменшує свої порції. Полтавська підсумувала зверненням до тих, хто швидко набирає вагу, пояснивши важливість контролювати кількість споживаної їжі.

“Якщо ви схильні гладшати, то не існує ніяких методик схуднення, коли можна багато і постійно їсти”, – пише блогерка.

Молода обраниця Володимира Остапчука пригадала, як втратила 7 кілограм
Молода обраниця Володимира Остапчука пригадала, як втратила 7 кілограм

Також підписники дружини Володимира Остапчука поцікавилися її параметрами після схуднення. Вона щиро зізналась, що сьогодні її вага становить 54 кіло, а зріст — близько 168 см.

Нагадаємо, раніше Катерина Полтавська похвалилась своєю стрункою та спортивною фігурою, опублікувавши фото, яке зробила перед дзеркалом у студії масажу. На знімку вона позувала в одних трусах.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.