Настя Каменських відреагувала на чутки про розлучення з Потапом та власну вагітність: зрозуміло і без слів

Українська співачка Настя Каменських показала, як реагує на чутки про її розлучення з Потапом та про власну вагітність. Одні і ті ж чутки артистка чує про себе вже багато років підряд.

Одна з найвідоміших і найбільш затребуваних співачок українського шоу-бізнесу Настя Каменських має багатомільйонну армію прихильників. Незважаючи на це, навколо артистки завжди крутяться багато пліток та домислів. Так, через пишну фігуру Каменських, її регулярно підозрюють у вагітності. А останнім часом не вщухають чутки про те, що співачка розлучається зі своїм чоловіком Потапом. Та сама артистка навчилася не реагувати на хейт та плітки у свій бік. Настя зізнається, що навіть не читає коментарі в соціальних мережах, щоб себе не засмучувати.

Настя Каменських відреагувала на чутки про розлучення з Потапом та власну вагітність

Нещодавно Каменських у своєму Інстаграм-блозі заговорила про красу та натуральність. Співачка вважає неправильним, що в Мережу публікують лише ідеальні та відфотошоплені знімки. Настя опублікувала смішне та невдале фото, показавши, що в цьому немає нічого страшного. На знімку у співачки були закочені очі і скривлене обличчя. Настя навіть вигадала підпис до цього фото.

Настя Каменських відреагувала на чутки про розлучення з Потапом та власну вагітність

Я, коли бачу черговий заголовок про вагітність або розлучення

, – прокоментувала Каменських.

Користувачі Мережі підтримали Каменських в коментарях і відмітила, що вона дуже смілива, адже оприлюднила таке неідеальне фото.

До слова, останній рік дійсно шириться багато чуток, що Настя Каменських і Потап розлучаються. Подейкують, що вони не оголошують про це офіційно, лише через те, що Потап являється продюсером Насті і продовжує її продюсувати і зараз. Подружжя дійсно майже ніде не з’являються разом і не публікують спільних фото. При цьому сама Каменських запевняє, що у них все добре і розлучатися з потапом вона не збирається.