“Розлучення з чоловіками на жінок добре впливає”: у мережі обговорили розставання Потапа і Насті Каменських

Зіркова пара останнім часом не з'являється разом на публіці, а також не згадує одне про одного в соцмережах. Прихильники зірок обговорили їхнє ймовірне розлучення

Потап і Настя Каменських – одна з найвідоміших пар українського шоубізнесу. Їхні стосунки переросли з робочих у романтичні, втім вони довго це приховували. Прихильники запідозрили, що тепер артисти можуть приховувати серйозні проблеми в стосунках та навіть розлучення. Зіркова пара підігріла чутки несподіваним “обміном люб’язностями” в мережі.

Настя Каменських і Потап розлучаються: що відомо?

Останнім часом відомі українські музиканти дедалі рідше з’являються разом на публіці. Якщо раніше це було легко пояснити тим, що Потап довго перебував в Іспанії, поки його дружина повернулась до української столиці, то тепер на думку спадає одна причина – ймовірні проблеми в стосунках.

Більш того, на особистих сторінках артистів у соціальній мережі Інстаграм не з’являлись дописи, які були б присвячені одне одному. Перша за довгий час публікація, яку Потап присвятив своїй дружині Насті Каменській викликав у підписників занепокоєння. Так, артист опублікував фотографію, на якій зображений в самотності, та неоднозначно підписав кадр.

Потап опублікував свою фотографію у мережі з доволі неоднозначним зверненням до дружини Насті Каменської
Потап опублікував свою фотографію у мережі з доволі неоднозначним зверненням до дружини Насті Каменської

25 листопада відома українська співачка презентувала свою нову пісню “Мама-зима”, у якій заспівала про розставання з коханим. Так, у тексті Настя Каменських зізнається, що кохала як дитина та вірила своєму чоловіку, втім він вирішив від неї піти. На особистій сторінці чоловік співачка Олексій Потапенко взяв декілька рядків з пісні коханої та залишив у описі свого нового допису.

Мама-зима, мала вона на нас свої плани

– написав Потап і позначив у дописі Настю Каменських.

У коментарях підписники українського музиканта висловили свої сподівання на те, що чутки про розлучення зіркової пари залишаться просто чутками.

  • “Єдина пісня, що справді класна у Насті, дуже сподобалась! Розлучення з чоловіками на жінок добре впливає”;
  • “Під цю пісню можна витанцьовувати свій біль. Дякую, Настю!”;
  • “Дуже сподіваюсь, що всі новини про розлучення з Каменських – це просто чутки”;
  • “Тільки не підтверджуйте пліток про ваше розлучення… Ви такі чудові, ви неймовірно гарна пара вами не можливо перестати захоплюватися”;

Популярне

Схожі статті

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.