Кімната з десятками портретів: Юрій Ткач зустрівся з татом Скрябіна і показав, як виглядає оселя музиканта

Юрій Ткач навідався до будинку Андрія Кузьменка та зустрівся з його батьком. Кадрами з оселі відомого виконавця артист поділився на своїй сторінці в Instagram.

Український комік та актор Юрій Ткач відвідав будинок Кузьми Скрябіна, в якому музикант любив проводити час зі своїми близькими. В цьому особливому місці він зустрівся з батьком виконавця, Віктором Кузьмичем, а пізніше навідався на могилу Андрія Кузьменка.

На своїй сторінці в Instagram Юрій опублікував серією знімків, на яких можна побачити, як виглядає оселя Скрябіна. Віктор Кузьмич показав одну з кімнат, у якій збиралися друзі його сина та підписав іграшку одною з його цитат.

Юрій Ткач зустрівся з татом Скрябіна

Юрій показав підписникам відео та фотографії зі свого візиту й поділився емоціями. Він зізнався, що радий нагоді провідати Віктора Кузьмича і віддати шану пам’яті Кузьмі. Артист додав, що енергія відомого співака досі наповнює багатьох його прихильників.

“Якби він був зараз з нами, впевнений, нам би було легше! Але його енергія, навіть зараз, надихає і надає крила багатьом”, – поділився Юрій Ткач.

Юрій Ткач зустрівся з татом Скрябіна

Згодом він разом з татом відомого музиканта навідались на могилу Скрябіна. Ролик, на якому вони віддають шану пам’яті, чоловік також додав у допис.

Під цією публікацією зібралось багато шанувальників Андрія Кузьменка, які приєднались до зворушливих слів артиста й також виразили своє співчуття.

  • “Шкода, що так рано з життя йдуть найкращі”.
  • “Дуже не вистачає”.
  • “Ось з кого потрібно брати приклад акторам та співакам”.
  • “Віктору Кузьмичу здоров’я та витримки”.

До слова, раніше в гості до батька Андрія Кузьменка навідувалась зірка “Вечірнього кварталу” Ірина Гатун. Разом з Віктором Кузьмичем, вони попросили людей долучитися до збору грошей на дрони для ЗСУ.

Нагадаємо, що восьма річниця смерті Кузьми Скрябіна буде 2 лютого 2024 року.