“Боюсь ходити”: Світлана Лобода поїхала до Херсону та заспівала вірші Кузьми Скрябіна під гітару

Відома українська співачка Світлана Лобода нещодавно приїхала до Херсону. Знаменитість показалась біля міської брами з піснею та гітарою й пригадала слова покійного Андрія Кузьменка

Світлана Лобода, відома українська співачка, до початку повномасштабної війни жила та працювала в росії. Через це після 24 лютого минулого року чимало українців буквально зацькували зірку. Артистка змінила місце проживання, продовжила жити та працювати за кордоном і вирішила активно допомагати рідній країні перемогти ворога, втім багатьом такого виявилось недостатньо. Саме тому знаменитість повернулась в Україну та найперше навідалась до Херсону.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм співачка показала навпроти міської брами з назвою легендарного південного міста. Артистка приїхала в компанії колеги, який зіграв на гітарі, поки вона співала пісню. В описі до свого нового допису Світлана Лобода пригадала слова покійного українського музиканта Кузьми Скрябіна: “Зi всього лупить током, боюсь ходити по землi один. Нiколи я не думав, що може цiлий рiк пройти за день”.

Світлана Лобода приїхала в Херсон та пригадала слова Кузьми Скрябіна
Світлана Лобода приїхала в Херсон та пригадала слова Кузьми Скрябіна

Крім того, відома українська співачка вирішила пригадати і свої помилки минулого. Продовжуючи слова покійного музиканта, артистка зазначила, що кожен із нас може продовжувати картати себе за те, що зробив або не зробив у минулому. Натомість, зізналась Лобода, можна відкинути думки про минуле й робити все, аби вплинути на майбутнє.

Знаменитість зазначила, що для себе вона зробила вибір. Світлана Лобода додала, що її рішення – бути тут і зараз, із людьми, які потребують її допомоги та підтримки. До слова, можна припустити, що артистка відреагувала таким чином на заяви Колі Сєрги, які він зробив раніше. Тоді представник “Культурного десанту” зазначив, що у Лободи є один шанс здобути прощення публіки – приїхати з-за кордону в Україну та виступити перед військовими та українцями, які живуть на лінії фронту.

Тоді Світлана Лобода не відреагувала на слова свого колеги Колі Сєрги. Втім, іноді вчинки означають набагато більше, ніж висловлювання. У коментарях до нової публікації співачки її підписники висловили захоплення рішенням артистки.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.