Таїсія Повалій та Жанна Бадоєва проміняли Україну: чи подалися услід за мамами до столиці рф їхні сини

Не секрет, що Таїсія Повалій та Жанна Бадоєва обрали для себе життя у рф в той час, коли українці потерпають від нелюдської агресії. Розберімося, чи забрали з собою до москви своїх синів.

Син Таїсії Повалій

Денис Повалій у перші дні повномасштабного вторгнення росіян закликав помиритися. Але сам із родиною не став очікувати на це та у перші ж дні бомбардувань виїхав до Іспанії.

Де перебувають сини Повалій та Бадоєвої

Якийсь час про його місцеперебування не було відомо нічого. Згодом чоловік засвітився у мережі, підшукуючи роботу композитора чи вокаліста у Валенсії. У резюме Денис відзначив, що може бути ще й перекладачем.

Де перебувають сини Повалій та Бадоєвої

Нещодавно Денис цікавився в мережі, чи можна в Україні продати рублі. Певно, матуся не забуває про нащадка і підсипає безробітному синочку грошенят. Скріншот опублікувала у своєму Телеграмі Аліна Доротюк. До речі, подейкують, що й сама Таїсія не гребує діставати з шухляди український паспорт, коли потрібно відвідати власний будиночок на курорті в Іспанії.

Син Жанни Бадоєвої

Колишня дружина Алана Бадоєва 2015 року вийшла заміж за італійського бізнесмена. За 4 роки відмовилася від українського громадянства. А з вересня 2022 року відновила знімання свого тревел-шоу у росії.

Де перебувають сини Повалій та Бадоєвої

В Італії нині перебуває і син Бадоєвих Борис. Схоже, не сидить без діла, як Денис Повалій і не канючить у мами російські рублики. Днями у Мілані відбулася прем’єра документального фільму, який зняв Борис Бадоєв. На його створення українця надихнули італійські митці минулого століття.

Італійські критики високо оцінили роботу Бадоєва-молодшого. Стрічку рекомендовано використовувати в університетах для вивчення студентами. Таким чином син навіть випередив батька у жанрі документалки. Алан теж працює над стрічкою “Довга доба”, прем’єра якої призначена на 10 лютого.