17-річна дочка Фреймут Злата показалась із коханим-іноземцем: розсекретила, хто зайняв її серце (Фото)

Донька телеведучої Ольги Фреймут показала новий знімок зі своїм коханим хлопцем і привітала його з днем народження. Милою світлиною дівчина поділилась у своєму Instagram.

Старша донька Ольги Фреймут, Злата Мітчелл, продемонструвала нову світлину зі своїм бойфрендом і привітала його з днем народження. На романтичному знімку, яким дівчина поділилася в Instagram, вони позують перед дзеркалом. 17-річна Злата нечасто ділиться фотографіями з особистого життя, але цього разу зробила виняток.

Хлопця Злати звуть Оскар, і познайомилися закохані під час спільного навчання в США. Пара зустрічається протягом тривалого часу та зберігає свої стосунки в приватності. До слова, зіркова мати Ольга Фреймут вже встигла познайомитися з обранцем своєї доньки.

Дочка Фреймут Злата показалась із коханим-іноземцем
Дочка Фреймут Злата показалась із коханим-іноземцем

На зворушливій фотографії, яку Мітчелл опублікувала у своїх stories, парочка позує у ванній кімнаті. Злата одягнена у стильному топі, джинсах та чорній прозорій кофтинці, тоді як її хлопець вибрав футболку білого кольору, джинси, а плечі вирішив покрити светром. Дівчина підписала знімок інтригуючими словами, доповнивши його милою атмосферою.

“Перший день дня народження Оскара!”, – підписала дівчина.

Дочка Фреймут Злата показалась із коханим-іноземцем
Дочка Фреймут Злата показалась із коханим-іноземцем

Нещодавно донька Ольги Фреймут провела кілька днів в Україні, й згодом повернулась до США, де продовжує своє навчання. Молода дівчина активно ділиться своїм повсякденним життям та регулярними подорожами в різних куточках світу у Instagram. Раніше Мітчелл розповідала, що мріє жити в Каліфорнії, але не проти, якщо її діти в майбутньому будуть навідуватись до України.

Нагадаємо, на початку повномасштабного вторгнення Ольга Фреймут також переїхала жити за кордон. Зауважимо, Злата – не єдина дитина телеведучої. У неї є ще двоє маленьких дітей від щасливого шлюбу з Володимиром Локотком – дочка Євдокія та син Валерій.

Популярне

Схожі статті

“Поринути у рожеві хмари”: Настя Каменських розповіла про плани на майбутнє, в яких нема згадки про Потапа

Настя Каменських поділилась роздумами щодо творчих планів на майбутнє та оприлюднила знімок, на якому попозувала за роботою у студії звукозапису.

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.