Брати, що особливо не світяться на широкий загал: близькі родичі Павла Зіброва, Аліни Гросу, Тіни Кароль

Зазвичай ми відстежуємо кожний крок знаменитостей, не звертаючи уваги на їхню родину. Тим часом у багатьох із зірок є близькі родичі, які зазвичай особливо не світяться на загал.

Павло та Володимир Зіброви

Брат Павла Зіброва Володимир народився на 3 роки раніше за відомого співака. Зростали хлопчики на Немирівщині у селі Червоне. Володимир Миколайович першим обрав собі творчу професію.

Як виглядають брати знаменитостей

Навчався у московській консерваторії. Відтоді був художнім керівником та диригентом військових ансамблів спочатку срср, а згодом ЗСУ. З 2004 року працює у молодшого брата – чоловік обіймає посаду директора Театру пісні П. Зіброва.

Як виглядають брати знаменитостей

Тіна Кароль та Станіслав Ліберман

Брат Тіни старший за співачку на 4 роки. Станіслав має власну юридичну агенцію, тому не потребує широкого розголосу. На відміну від батьків Кароль частенько бачиться з родичем та обожнює племінницю Весту. Коли хлопець мав намір одружитися з Тетяною, знаменитість разом із батьками була присутня на сватанні.

Як виглядають брати знаменитостей

Ліберман був одружений з рідною сестрою Ірми Вітовської. Останнім часом Тетяна перебуває в Німеччині. Жінка у своєму профілі Інстаграму навіщось змінила прізвище Ліберман на дівоче Вітовська, що наводить на сумні думки про розлади в сім’ї брата співачки.

Як виглядають брати знаменитостей

Аліна Гросу та Михайло й Роман

Коли співачці було 22 роки, батьки піднесли сюрприз – подарували молодшого брата. Хлопчика назвали на честь тата Михайликом. Його матусі на той момент було 54 роки. Михайло Михайлович дуже схожий на старшу сестру, яка його обожнює, і частенько показує в Інстаграмі, як хлоп’я зростає.

Як виглядають брати знаменитостей

В Аліни є ще старший брат Роман Каланджий, якого мама народила від першого чоловіка. Якось Гросу показалася на червоному хіднику під ручку зі зведеним братом, а ЗМІ, не розібравшись, відразу ж охрестили його нареченим знаменитості.

Як виглядають брати знаменитостей