Молода дружина Віктора Павліка похвалилась відпусткою з чоловіком, але без сина: “Буде досвід для нього”

Дружина Віктора Павліка Катерина показала, як відпочила в Буковелі. Блогерка поділилася кількома фотографіями краєвидів і пояснила, чому пара не взяла з собою сина.

Блогерка, підприємниця та молода дружина українського співака Віктора Павліка, Катерина Реп’яхова, опублікувала серію фото з відпочинку в Буковелі. Вона активно веде свій блог в Instagram і регулярно ділиться з підписниками моментами свого особистого життя.

Так, Катерина поділилася кадрами зі спільного відпочинку з коханим чоловіком. Блогерка показала кілька кадрів на фоні засніжених пейзажів і розповіла своїм шанувальникам, як проходила їхня відпустка вдвох. Пара розповіла, як покаталась на підіймачу та лижах.

Молода дружина Віктора Павліка похвалилась відпусткою
Молода дружина Віктора Павліка похвалилась відпусткою

Дружина Віктора Павліка продемонструвала свої навички катання на лижах і підкреслила, що дуже їх любить. Вона одягнула комбінезон, шолом, окуляри та взяла лижні палиці. Як вміло Катерина спустилася на лижах з гірки можна побачити в одному з опублікованих постів на сторінці блогерки.

Дівчина зізналась підписникам, що стоїть на лижах уже 11 років і їй важко уявити зиму без них. Навчилась кататися Катерина ще у 2013 році. Також вона поділилась, що наступного року планує навчити й свого маленького сина Михайлика.

“Не можу вам передати, як я люблю лижі”, – пише Реп’яхова.

Пізніше кохана відомого співака пояснила фанатам, чому подружжя не взяло на відпочинок сина. Виявляється, раніше вони багато подорожували з Михайликом і він втомився від поїздок, тому було вирішено залишити його вдома. Вона додала, що їй з чоловіком був потрібен відпочинок лише вдвох, а синові необхідно навчитися бути більш самостійним.

“Я точно знаю, що ця поїздка потрібна і нам із Віктором Франковичем, як чоловіку і дружині, і Михасик теж має вчитися спати не лише зі мною і взагалі бути без мами”, – розповіла дівчина.

Популярне

Схожі статті

Вся Грузія з’їжджається на мої хачапурі: готуються елементарно, а ефект який викликають. Одні компліменти

Хачапурі – це традиційна грузинська страва, яка вже давно полюбилась українцям. Пропонуємо дізнатись, як приготувати цю смакоту всього за 15 хвилин.

Мій особливий хіт сезону: ця закуска залишила в сторонці червону ікру – рецепт бюджетний і моментальний

Зі звичайного оселедця можна приготувати дуже смачну намазку-паштет, яка за смаком буде нагадувати червону ікру. Така намазка ідеально смакує на бутербродах з білого хліба, чи грінках.

Манікюр і діаманти: екс-дружина Мурата Налчаджиоглу показала його новій пасії, як можна жити без турка

Лілія Реус після розлучення з бізнесменом Муратом Налчаджиоглу продовжує жити розкішним життям. Нещодавно дівчина похизувалася у своєму Інстаграм-блозі каблучками з діамантами.