“Дуже, дуже близька”: шеф-кухар Володимир Ярославський про свої стосунки з Мартиновською та іншими жінками

У суспільстві завжди виникає особлива цікавість до особистого життя знаменитостей, тим більше коли йдеться про таких яскравих та талановитих осіб, як Володимир Ярославський.

Зірковий кулінар та суддя популярного кулінарного шоу “МастерШеф” вже давно є об’єктом пильної уваги громадськості, а його сімейний стан став предметом найбільш активних домислів та догадок.

У пошуках істини

Володимир Ярославський, здавалося б, має все: славу, успіх у кулінарній галузі, власний стиль та харизму, але його особисте життя завжди залишалося загадковим. Зірковий шеф-кухар відомий своїм незалежним та вільним способом життя, що призводить до безлічі питань щодо його сімейного статусу. Так, протягом тривалого часу Ярославського підозрювали у нетрадиційній орієнтації, оскільки він не знаходився в офіційних стосунках з жінкою.

Однак деякі досить відверті спільні фотографії та відео з його колегою та подругою Ольгою Мартиновською періодично розгортають нову хвилю голосних припущень щодо їхніх відносин.

Володимир Ярославський про свої стосунки з Мартиновською та іншими жінками. Скриншот фото з Мережі

У нещодавньому інтерв’ю Володимир характеризував Ольгу:

“Близька подруга. Дуже, дуже, дуже близька подруга”

І, треба сказати, що цією фразою ситуацію не прояснив. Але те, що він відповів на питання: “Які жінки йому подобаються?” виключає будь-які інсинуації стосовно орієнтації чоловіка. Ярославський говорив, що, на його думку, жінка повинна бути “благородною, породистою”: витонченою, вишуканою, одночасно тендітною ззовні та сильною в душі. І йому хотілося б мати таку жінку поряд, щоб захищати та оберігати. Він розповів, що йому часто пропонують своє товариство різні пані, але загалом, вони не хочуть дізнаватися, який він насправді, їм хочеться бути саме з тим, ким він виглядає на екрані, а це, за словами шеф-кухаря, різні особистості.

А на питання, що треба приготувати дівчині, щоб скоріше попрощатися, Ярославський пожартував: “Треба її спитати: “Тобі каву в чашку чи каву — в постіль?”