Він обрав кохання та свободу: як зараз живе комік Євген Сморигін з “Дизель Шоу” разом з дружиною й 3 дітьми

У світі шоу-бізнесу не так часто зустрінеш людину, яка здатна не лише розважати своєю талановитістю, але й вражати людяністю, порядністю та звичайністю.

Одним із таких яскравих прикладів є Євген Сморигін — актор, комік, музикант, ведучий, продюсер та просто хороша людина. Що особливо цікаво, він вже багато років живе та працює в Україні. І не дивлячись на військову російську агресію та складну політичну ситуацію, на відміну від російських колег, що працювали з ним у “Дизель Шоу”, Євген залишився з родиною на своїй другій батьківщині — в Україні, обравши честь та свободу.

Артист, чоловік та батько

Євген Сморигін, відомий багатьом українцям як учасник культового “Дизель Шоу”, не лише реалізувався як талановитий артист, але й зробив вагомий внесок у культурне життя України. Не зважаючи на те, що він має проблеми з мовою та заїкається, це не завадило йому стати одним з найуспішніших коміків країни. Мало хто знає, що він співав у церковному хорі для того, щоб спів допоміг позбавитися заїкання. Він не став об’єктом насмішок, а навпаки є прикладом того, що навіть недоліки можуть бути перетворені на переваги, якщо до них підійти з гумором та впевненістю.

Євген не вживає алкоголь, не палить, захоплюється астрономією і відвідує церкву. Проте, ще більшим досягненням для Євгена є його сім’я. Він — люблячий чоловік та багатодітний батько, який приділяє не менше уваги своїй родині, ніж своїй кар’єрі. Його дружина Лідія, родом з Полтави, вже поряд з артистом 15 років. Вона подарувала Євгену 3 дітей: доньку та двох синів. Лідія не працює, займається дітьми. Проживає ця дружна родина під Києвом у Боярці. Цікаво, що його старший син, 14 річний Олексій, вже давно періодично виходить на сцену разом з батьком у концертах “Дизель Шоу”. Він мріє про артистичну кар’єру.

Комік Євген Сморигін розповів про свою родину

Євген Сморигін – це не лише зірка шоу-бізнесу, але й просто хороша людина, яка зуміла знайти баланс між кар’єрою, сім’єю та власними цінностями.