Талановиті та амбіційні: Сумська, Полякова, Кароль розповіли, як перевершили своїх впливових чоловіків

Сучасна реальність демонструє, що для досягнення успіху в житті необхідні не лише гроші та вплив, але й розум, талант, великі амбіції. Отже, ім'я жінки може стати гучнішим, ніж ім'я її партнера.

В індустрії розваг блиск та вплив грають важливу роль. Жінки, які обирають собі партнерів зі світу бізнесу, політики чи інших сфер, часто опиняються у тіні своїх чоловіків. Втім це на про таких особистостей як Оля Полякова, Тіна Кароль та інші зіркові жінки.

Гроші + талант та амбіції

Оля Полякова, українська співачка, здобула славу завдяки своїй неперевершеній вокальній техніці, харизмі та епатажному сценічному образу. І хоча вона має зв’язки зі світом бізнесу, її успіх полягає не лише в підтримці чоловіка, а в особистих зусиллях та таланті. Щобільше, зараз співачка не приховує і часто розповідає про те, що її чоловік Вадим Буряковський вже не є таким багатим бізнесменом, яким був на початку її кар’єри, і саме вона зараз заробляє основні гроші у сімейний бюджет. Це не означає, що чоловік сидить у неї на шиї. Він також займається бізнесом: у нього є завод, що виробляє техніку для міст. Втім реальні обставини й той факт, що чоловік набагато старший за Олю, спонукають її займатися не лише творчістю, а й фінансами і вона успішно справляється з цим.

Оля Полякова з чоловіком. Скриншот фото з Мережі

Ольга Сумська, відома актриса, також змогла здобути славу власними силами. Ольга визнана не лише як дружина впливових осіб у театрі та кіно Євгена Паперного та Віталія Борисюка, а як талановита артистка, яка здатна підкорити сцену власними зусиллями.

Ольга Сумська з Євгеном Паперним та Віталієм Борисюком

Тіна Кароль, українська поп-діва, також здобула світову славу завдяки своєму таланту та рішучості. У 2007 році Євген Огір став її продюсером, а у 2008 – чоловіком. На той момент Тіна вже здобула 2 місці на “Євробаченні” і була досить відомою співачкою. Але цей союз сприяв подальшому успіху артистки. Втім після трагічної смерті чоловіка Кароль була знесиленою, з маленьким сином на руках молодою вдовицею. Але сильна жінка знайшла в собі мужність, багато працювала і вийшла в решті решт на новий рівень успіху.

Тіна Кароль з чоловіком та сином. Скриншот фото з Мережі