Володимир Кличко важить удвічі більше, ніж Надя Дорофєєва: які ще чудасії помічені між зірками

На перший погляд, начебто всі люди однакові. Та якщо придивитися уважніше до параметрів, можна помітити дуже багато відмінностей як у зрості, так і у вазі, й навіть у розмірі взуття.

Володимир Кличко і Надя Дорофєєва

Чим відрізняються боксер і співачка? Шаленою різницею у вазі. Колишній спортсмен важить більш ніж удвічі, чим струнка артистка. Судіть самі: вага Володі складає 109 кг, тоді як Надіїна навіть не дотягує до півсотні – 49 кг. Тож виходить на шальки терезів можна поставити одного Кличка і двох Дорофєєвих.

Параметри зірок разюче різні

alyona аlyona та Jerry Heil

Нині дівчата проводять багато часу разом, оскільки готуються до виступу дуетом на “Євробаченні”. Напевно, збираються вразити меломанів у шведському Мальме не лише виконанням чуттєвої пісні про Діву Марію та Матір Терезу, але й суттєвою різницею у зовнішності. Адже реп-виконавиця важить 127 кг, а Яна раніше мала всього 50 кг. Та й ті мала намір зменшити до 47-ми. Зважаючи, що м’яса не вживає зовсім, це зробити дівчині нескладно.

Параметри зірок разюче різні

Вікторія Булітко та Віталій Кличко

Мініатюрна акторка “Дизель-шоу” має зріст всього 155 см. Велетень-мер виріс вище 2 метрів. Тож різниця у зрості між знаменитостями складає майже пів метра. Якщо Віка стане поряд із Віталієм, то навряд чи дотягнеться йому до плеча. Швидше за все, буде набагато нижча цієї позначки.

Параметри зірок разюче різні

Катя Осадча та Христина Соловій

Ведуча завжди стежить за фігурою, а от на розмір ніг ніяк не може вплинути. Катя носить взуття 41-го розміру. Напевно, з чоловіком Юрієм Горбуновим можуть ділитися власними кросівками. А от кому Осадча не зможе позичити пару, так це Христині. Адже мініатюрній співачці може позаздрити сама Попелюшка. Дівчина купує черевички 33,5 розміру.

Параметри зірок разюче різні