Поряд зі співачкою Tayanna чимало відомих чоловіків: чи були романи з Клімашенком, Кузьменком, Бадоєвим

Інстаграм Tayanna переповнений світлинами з сином, а чоловіків поряд чомусь не видно. Та на долю співачки вплинуло чимало знаменитих і впливових осіб чоловічої статі.

Дмитро Клімашенко

Про те, що стане співачкою, Тетяна Решетняк вирішила ще в 6 років. Доля посміхнулася їй, подарувавши знайомство з музичним продюсером просто на Хрещатику. Спочатку була бек-вокалісткою. Коли ж за 6 років було прийнято рішення про створення гурту “Гарячий шоколад”, дівчина врешті опинилася в основному складі.

Усі чоловіки Tayanna

За 10 років співпраці Таня вирішила покинути продюсера, який викотив їй чималий рахунок на той час – 50 тис.доларів. Попри те, що продюсер був одружений, між ним і підопічною виникли палкі почуття. Згодом, коли все закінчилося, Тетяна навіть зателефонувала дружині Діми Аніці й попросила вибачення.

Єгор Глєб

Багато хто думав, що батьком сина співачки є саме Клімашенко. Насправді ж ним виявився інший музикант. Тетяні було 26 років, а Єгору всього 18. Між ними спалахнуло кохання, і навіть народився синочок Даніель. За 3 роки пара розсталася. Глєб подався до москви й закрутив роман з Ані Лорак.

Усі чоловіки Tayanna

Алан Бадоєв

Після участі в “Голосі країни” у 2015-му Решетняк записала кілька композицій з Потапом. А за рік перетворилася на Tayanna й почала працювати під крильцем відомого продюсера Бадоєва. Артистка писала пісні, а Алан робив на них кліпи. На жаль, пробитися на “Євробачення” співачці так і не вдалося.

Усі чоловіки Tayanna

Коли закінчився контракт із Бадоєвим, артистка вирішила його не подовжувати. Зірка саме була закохана. Сподівалася, що вийде заміж й будуватиме щасливу родину. Та роман виявився недовгим. Натомість тепер шкодує про завершення співпраці з Аланом.

Ігор Кузьменко

На шоу “Танці зі зірками” Тетяна довела, що здатна не лише співати, але й танцювати. З хореографом Кузьменком вони виконали таку запальну румбу, що спромоглися вразити навіть голову суддівської колегії Влада Яму. На жаль, уже в другому епізоді пара покинула шоу.