39-річна Tayanna перейнялася індійською філософією: начепила на лоб бінді, ще й маму залучила до відпочинку

На зимових канікулах зірки хвалилися відпочинком у горах та на узбережжі. Тільки Tayanna вирішила виділитися й подалася до екзотичної країни. Ще й маму з собою прихопила.

Тепер разом відвідують визначні пам’ятки, вбираються у місцевий одяг та милуються краєвидами Індії. Тетяна навіть устигла зробити на лобі малюнок. Бінді – це така місцева прикраса, яку дівчата та жінки чіпляють на обличчя.

Сарі українська зірка собі обрала яскравого червоного кольору. Схоже, це улюблений колір співачки, бо на концерти вона частенько вбирається в сукні саме такого відтінку. Білявкам подібний колір пасує найкраще.

Таяна відпочиває з мамою в Індії

Решетняк убралася ще у бежевий костюм із характерною індійською вишивкою. А от мама виявилася жінкою більш розважливою і на всілякі туристичні штучки не повелася. Чи прикрасила собі лоб, як донька, незрозуміло, оскільки в неї чубчик.

11-річного сина Даніеля поряд із мамою та бабусею чомусь не видно. Напевно, підлітка вирішили не брати з собою. Та навряд чи хлопчик перебуває нині у тата, бо Єгор Глєб нині мешкає в Еміратах і про сина згадує не дуже часто. Якось Тетяна відвезла Даніеля в ОАЕ, щоб хоч трішки побув із батьком, а потім забрала, й вони повернулися назад.

Таяна відпочиває з мамою в Індії

Був час, коли тато Даніеля крутив роман з Ані Лорак. На той час співачка вже переїхала жити до москви. То татусь запрошував сина туди. Даніель відвідав будинок співачки й подружився з її донькою Софією. Вони майже ровесники, тож було про що поговорити.

Та більшість часу Даніель усе ж проводить із мамою. Решетник робить усе можливе, щоб хлопчик не відчував відсутності тата. Та в чисто чоловічих розвагах замінити рідного батька їй усе ж не під силу.

Таяна відпочиває з мамою в Індії

Tayanna назвала Індію “цікавою країною”, зізнавшись, що не до кінця усвідомила цей калейдоскоп. А от підписники зірки в Інстаграмі висловилися про подібний туристичний маршрут украй незадовільно.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.