Вікові татусі: Юрій Горбунов, Святослав Вакарчук, Гарік Бірча – хто зі знаменитостей став татом найпізніше

Чоловік має за життя побудувати дім, виростити дерево та народити сина. Схоже, наші сьогоднішні герої народження дітей запланували на другу частину життя. Хто тримався найдовше?

Юрій Горбунов

Молодість шоумена минула в сімейному житті з балериною, яка вже мала доньку від іншого чоловіка. Тож гострої потреби заводити власних дітей Горбунов не відчував. Та час минав і, схоже, чоловік замислився про продовження роду.

Знаменитості стали татами після 45 років

А тут і колега раптово завагітніла від нього. Тож довелося Юрію у 47 років не лише розлучитися з Людмилою й одружитися з Катею Осадчою, а ще й стати батьком первістка Івана. Ця щаслива подія трапилася в лютому 2017-го. А в серпні 2021 року в зіркового подружжя народився ще один хлопчик, якого назвали Данилом.

Святослав Вакарчук

Доля фронтмена гурту “Океан Ельзи” дуже схожа з попередньою історією. Зо 2 десятиліття артист виховував доньку своєї партнерки Лялі Фонарьової. Діану він удочерив 1993 року. А потім знайшлася молода й амбітна, яка подарувала 46-річному Вакарчуку первістка Івана.

Знаменитості стали татами після 45 років

Вперше Святослав став татом у червні 2021 року. А рівно за рік з інтервалом у два дні вже носив на руках доню Соломію. Чи одружився музикант із мамою своїх дітей, він воліє не розповідати широкому загалу.

Гарік Бірча

До когорти вікових татусів доєднався й виконавець ролі Вітальки. Всі вважали кропивничанина затятим холостяком. Ніхто вже й не сподівався, що гуморист колись заведе сім’ю. Спочатку Гарік приголомшив фанів, коли став до лав ЗСУ захищати країну від агресора.

Знаменитості стали татами після 45 років

А згодом усі пережили ще один шок, коли Бірча поскаржився, що не має можливості споглядати, як зростає його дитина. Виявляється, актор одружився і став татом чарівної донечки у 47-річному віці.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.