Дует “Алібі” був надзвичайно популярним в Україні: куди поділися сестри Завальські та як нині виглядають

На початку 2000-их гурт "Алібі" був шалено популярним. Куди зникли сестри Анна та Ангеліна Завальські та чи співають нині разом після розпаду їхнього дуету?

Після тривалої перерви сестри Завальські вирішили пригадати минуле й знову заспівали разом. У 2021 році Анна й Ангеліна перейменували гурт на The Alibi Sisters і стали записувати нові пісні.

Від моменту створення дівочого дуету тоді якраз минуло рівно 20 років. Продюсером сестричок був їхній татусь. А записувати композиції допомагав Діма Клімашенко. Дівчата здобули чималу славу. Їх запрошували вести різні розважальні програми та конкурси. Але 2012-го гурт розпався.

Куди поділися сестри Завальські

Сестри повиходили заміж та народили дітей. Тож стало якось не до творчості. Коли ж обидві наситилися сидінням удома й змінюванням памперсів, вирішили спробувати зробити сольні кар’єри.

Куди поділися сестри Завальські: Анна з родиною

Анна записала пісню “Її серце”. Ангеліна спромоглася на випуск кліпу за допомогою Алана Бадоєва. Але жодній з сестер не вдалося повторити успіху “Алібі”.

Куди поділися сестри Завальські: Ангеліна з чоловіком

Анна вийшла заміж за композитора Дмитра Саратського, народивши йому сина. Обранцем Ангеліни став телеведучий Олександр Колодій. У пари спочатку народився син Кирило, а за 2 роки з’явилася ще й донечка.

Куди поділися сестри Завальські

Коли дітлахи підросли, матусі знову об’єдналися й прийшли на “Голос країни 11” з новою назвою гурту The Alibi Sisters. І хоча до них повернулися всі чотири тренерські крісла, сестри відмовилися від подальшої участі в проєкті, поступившись дорогою молодим та талановитим.

Коли почалося повномасштабне вторгнення росіян, Завальські з дітьми виїхали за кордон, залишивши чоловіків. Ангеліна перебувала у Польщі, Анна – в Британії. Спочатку думали, що це тимчасово, а потім довелося здавати дітей до школи.

Куди поділися сестри Завальські

Щойно у Києві з’явилася можливість навчатися більш-менш безпечно, сестри повернулися на батьківщину. Ностальгія за Україною далася взнаки – тепер Завальські записують пісні у стилі ретро.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.