Катерина Усик після 4-х пологів швидко повернулася в форму: має відповідати фізичному рівню чоловіка-боксера

28 січня Катерина Усик стала мамою вчетверте. Ще не минуло й 2 місяців, а дружина боксера вже повернула собі колишні форми. Такій силі характеру можна лише позаздрити.

Лише півтора місяця тому дружина відомого боксера Олександра Усика народила донечку. Але 35-річна породілля вже встигла похвалитися ідеально стрункою фігурою. Якщо зважити, що це четверті пологи в житті Катерини, то настільки швидке повернення у форму викликає справжній захват.

Усик виклала в мережу світлину, де перебуває у лосинах, що обтягують її стегна, та коротенькому топі. У такому вигляді Катерина відвідала салон краси. Дружині боксера є чим похвалитися.

Катерина Усик швидко схудла після пологів

Живіт абсолютно плаский. Жодних жирових складочок. Немає навіть натяку на зайві кілограми, які жінки зазвичай набирають під час вагітності. Справжня молодчинка!

Катерині довелося нелегко. Вона під час вагітності перебувала в Києві. Тож постійно потерпала від повітряних тривог та вибухів.

Катерина Усик швидко схудла після пологів

Трьох старших дітей – Лізу, Мишка та Кирила – подружжя відправило до батьків за кордон. Сам же глава родини був змушений готуватися до серйозного бою з Тайсоном Ф’юрі, тож і його не було поряд із дружиною. Катря перебувала у пологовому будинку абсолютно одна.

Щойно на світ з’явилася Марічка, породілля показала немовля щасливому татусю по відеозв’язку. На виписку з пологового Усик теж не зміг приїхати, тож мама-героїня взяла на руки донечку, подякувала лікарям за турботу, що допомогли народити ще одну українку, й подалася додому.

На світлинах із пологового видно неозброєним оком, що жінка набрала чимало зайвих кілограмів. А от як їй вдалося так швидко від них позбутися, залишається загадкою.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.