Дюймовочки українського шоу-бізнесу. Хто з українських зірок найменшого зросту: Могилевська, Булітко, Саніна

У світі шоу-бізнесу існують артисти, які, попри свій маленький зріст, здобули неймовірну популярність та визнання. Таких зірок на українській сцені чимало.

Наталя Могилевська, Вікторія Булітко та Юлія Саніна — серед них.

Народна мудрість часто відображає реальність, і фраза “Мала штучка червінчик, а ціна велика” ідеально підходить для цих талановитих артисток. Вони, справді, невеликого зросту, але це взагалі не заважало їм досягати великих висот у своїй кар’єрі та ставати справжніми іконами шоу-бізнесу.

Булітко та Могилевська

Вікторія Булітко та Наталя Могилевська. Скриншот фото з Мережі

Першою у рейтингу видатних дюймовочок українського шоу-бізнесу є Вікторія Булітко, відома комікиня з “Дизель Шоу”. Її зріст ледь досягає 155 сантиметрів. У житті, як каже артистка, це загалом їй не заважає, але коли вона на “Танцях з зірками” була в парі з високим Дмитром Дікусаром, то це іноді було не зручно.

Наталя Могилевська – відома українська співачка, композиторка та актриса. Її енергія та витончений смак допомогли їй стати однією з найяскравіших зірок сучасної української музичної сцени. Її зріст 162 сантиметри. В це важко повірити, коли бачиш її з екрана телевізора. Харизма та неперевершений вокал зробили її об’єктом масового захоплення.

Юлія Саніна

Юлія Саніна. Скриншот фото з Мережі

Третьою в списку цих неперевершених талантів є Юлія Саніна, відома як фронтвумен гурту “The Hardkiss”. Її витончений голос і сценічний образ зробили її однією з найяскравіших зірок української рок-сцени. Багато хто, дивлячись на Юлію, вважає, що у неї модельні параметри. Насправді ж її зріст лише 164 сантиметри. Звісно, що над її виглядом працюють стилісти, які одягом та взуттям на підборах підкреслюють сильні сторони її зовнішності.

Що ж, як бачимо, успіх у шоу-бізнесі залежить не від зросту, а від таланту, працелюбності та впевненості у собі. І ці жінки — яскраві приклади того, що мріяти й досягати великих цілей можна незалежно від фізичних параметрів.