Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.

Дитинство братів-близнюків Юрія та Володимира Торсуєвих були безхмарним. Тато займав високий пост у комсомолі, тож жили у центрі москви у великій квартирі. От тільки “Пригоди Електроніка” стали єдиною важливою роллю хлопчиків.

Як склалася доля близнюків із фільму Пригоди Електроніка

Згодом вони хоч і знімалися, та вже не мали такого успіху. Після школи брати не пішли навчатися на акторський факультет. Вирішили здобути більш серйозні професії. Володимир намагався вивчитися на юриста, видавця, філософа. А Юрій мріяв стати перекладачем з африканських мов. Та їх повсюди підраховували.

Як склалася доля близнюків із фільму Пригоди Електроніка

У 90-их Торсуєви вирішили стати бізнесменами. І начебто справи пішли вгору, та через нападки бандитів довелося згорнутися, закривши фірму та залишившись без копійки грошей.

Брати повернулися у батьківську квартиру й зайняли свої колишні кімнати. Меблі у квартирі залишилися радянськими й понині. Із сучасних речей є лише радіоприймач, що висить замість люстри на стелі.

Як склалася доля близнюків із фільму Пригоди Електроніка

Певно, через ностальгію за братами-Сироїжкіними, чоловіки придбали собаку. Ердельтер’єр точнісінько такий, як був у стрічці. Назвали його Рессі. Торсуєви багато разів одружувалися. Володимир здобув щастя з Лілією з 5-ї спроби. Юрій поки перебуває в активному пошуку другої половинки.

Попри 58-річний вік близнюки знялися у продовженні “Пригод Електроніка”, де навіть робот примудрився постарішати – він же біоробот. А ще стали героями стрічки “Брат 3”, яка немає нічого спільного з епопеєю Сергія Бодрова. Оскільки Торсуєви возили гуманітарку на Донбас, втрапили на сайт “Миротворець”.