Фарфорова шкіра і жодної зморшки: Галкін показав 75-річну Аллу Пугачову з “чалмою” на голові – тільки з душу

Одна з найвідоміших зіркових пар сучасного шоубізнесу – російські артисти Максим Галкін та Алла Пугачова. Нещодавно чоловік поділився фото своєї коханої.

Максим Галкін та Алла Пугачова – одна з найвідоміших пар сучасного шоубізнесу. Знаменитості познайомились багато років тому, а чоловік майже одразу закохався в жінку, набагато старшу за себе. Втім, це не завадило зіркам побудувати міцні стосунки та справжню родину.

Коли Галкін почав завойовувати серце Пугачової, артистка залишалась непохитною. Втім, вже зовсім скоро вони таємно почали стосунки, а ще пізніше навіть розписались і стали офіційно чоловіком і дружиною. Сьогодні за стосунками закоханих спостерігають із захопленням.

Галкін показав Пугачову

Міцності їхнього шлюбу можна лише позаздрити, а весь секрет у коханні. Так, відомий російський артист Максим Галкін ніколи не втрачає можливості продемонструвати свої почуття до дружини. Нещодавно, наприклад, він показав на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм, як виглядає його кохана після душу.

Максим Галкін на особистій сторінці в Інстаграмі показав, як виглядає його дружина Алла Пугачова

У своєму блозі Максим Галкін розмістив фотографію, на якій Алла Пугачова позувала з рушником на голові та загадково дивилась на щось за кадром. Артистка, ймовірно, тільки-но вийшла з ванної кімнати, коли її зловив у свій об’єктив чоловік.

На кадрі можна помітити ідеальну шкіру Алли Пугачової та її молодий зовнішній вигляд. Артистка серйозно стежить за своєю зовнішністю, а тому у 75 років може похизуватись відмінним видом.

Максим Галкін на особистій сторінці в Інстаграмі показав, як виглядає його дружина Алла Пугачова

У коментарях до нової публікації Максима Галкіна його підписники висловили захоплення красою його дружини. Алла Пугачова отримала чимало компліментів від прихильників.