“Назло всім заздрісникам”: Алла Пугачова та Галкін святкують 21-й ювілей весілля – разом вже пів життя Максима

Одна з найвідоміших пар російського шоубізнесу сьогодні святкує річницю свого весілля. Алла Пугачова та Максим Галкін публічно обмінялись ніжностями на честь важливого свята

Відома російська співачка Алла Пугачова та шоумен Максим Галкін цього року святкують ювілей весілля. 21 рік тому артисти вирішили офіційно заявити про своє міцне кохання. В народі такий ювілей називають опаловим весіллям. Таку дату асоціюють зі стабільністю та життєвою мудрістю – пара, яка прожила стільки часу разом, навчилась долати всі труднощі та разом йти до спільного та щасливого майбутнього.

Зіркові привітання в соцмережах

Алла Пугачова та Максим Галкін обмінялись урочистими ніжностями на честь весільного ювілею. Так, на особистих сторінках у соціальній мережі Інстаграм зірок з’явились милі привітання одне одному. Крім того, у коментарях до дописів підписники та колеги знаменитостей долучились до привітань зі святом.

Відома російська співачка залишилась у таке важливе свято без свого коханого. Нагадаємо, що нині Алла Пугачова перебуває в Ізраїлі, поки її чоловік Максим Галкін заробляє гроші світовими турне. Так, на особистій сторінці Примадонна зазначила, що дуже сумує за своїм обранцем і хоче, аби він принаймні на день навідався до неї.

Алла Борисівна опублікувала фотографію на тлі шикарного букета квітів, які подарував їй Максим Галкін. До нової публікації артистка додала чуттєві слова вдячності своєму чоловікові.

Сьогодні наше свято, коханий. Ми 21 рік разом. Дякую тобі за квіти, які ти подарував мені. Дуже чекаю на зустріч. Приїдь хоча б на деньок

– зазначила естрадна співачка.

Алла Пугачова та Максим Галкін
Алла Пугачова та Максим Галкін

Максим Галкін відповів своїй коханій у коментарях і зазначив, що згодом приїде до неї “на всі деньки”. Крім того, російський артист опублікував допис присвячений 21-й річниці весілля й на особистій сторінці в Інстаграмі. Знаменитість опублікував спільне фото зі своєю дружиною, де вони виступають перед публікою на сцені.

У коментарях до публікацій закоханих підписники також залишили побажання та щирі слова:

  • “Які красиві! Вітаю вас”;
  • “Вітаю вас! Люблю та поважаю вас за вашу творчість, за те робите щасливою нашу улюблену співачку Алла Борисівну”;
  • “Вітаємо Вашу родину! Нехай Господь Бог дарує Вам здоров’я та довге щасливе життя під мирним небом! Бережіть себе, обожнюю”;

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!