Як виглядають, де живуть і чим займаються діти мера Києва Віталія Кличка: від України дуже далекі (Фото)

Відомий спортсмен, а нині мер Києва Віталій Кличко – багатодітний батько. Як виглядають та чим займаються сини і донька Кличка – далі у матеріалі.

Восени минулого року стало відомо про те, що мер Києва Віталій Кличко розлучається зі своєю дружиною Наталією Єгоровою після 25 років шлюбу. Насправді, подружжя вже давно не жили разом та офіційно розірвати відносини вирішили лише нещодавно. Весь цей час, поки Віталій Кличко живе в Україні і обіймає посаду мера Києва, його дружина жила у Німеччині.

Як виглядає колишня дружина Віталія Кличка

Незважаючи на розлучення, Віталій та Наталія залишилися у гарних стосунках, адже їх поєднує троє спільних дітей. Всі вони вже дорослі. Найменшому з синів Кличка зараз 19 років. Всіх дітей боксера поєднує одна спільна риса – зріст. Що сини, що донька Віталія дуже високі і всі вони займаються спортом.

Старший син Єгор-Даніель

Як виглядає старший син Віталія Кличка

Первістку Віталію Кличка зараз 23 роки. Наразі хлопець здобуває вищу освіту у Лондоні, де вивчає бізнес-менеджмент. Зріст Єгора-Даніеля – 2, 02 м. Хлопець вже багато років займається баскетболом.

Донька Єлизавета-Вікторія

Як виглядає донька Віталія Кличка (зліва)

Єдиній дочці Віталія Кличка Єлизаветі-Вікторії зараз 21. Дівчина здобуває освіту психолога в одному з вищих навчальних закладів Амстердаму. Єлизавета-Вікторія трішки вища за свого старшого брата. Зріст дівчини сягає 2,04 м. Донька Кличка також займається спортом, дівчина обрала плавання.

Молодший син Максим

Як виглядає молодший син Віталія Кличка

Максим – найвищий у своїй родині. Зріст хлопця сягає 2,15 м. Зараз хлопцю 19 років. У минулому році Максим закінчив навчання у престижній приватній школі у Німеччині. Де здобує хлопець вищу освіту наразі невідомо. Як і старший брат, Максим вже багато років займається баскетболом.

Варто відзначити, що діти Кличка близькі зі своєю мамою Наталією, а ось з батьком зустрічаються вкрай рідко. Незважаючи на це, вони мають гарні стосунки з батьком-боксером.