“Непростий шлях”: Цибульська розповіла про походи до психіатра та розкрила, чи зраджувала свого обранця

Цибульська відверто зізналась, чи допускала кохання поза межами шлюбу. Окрім того, вона розповіла, що переживала "непростий шлях" і зверталася до психіатра.

Українська співачка, телеведуча та авторка пісень Ольга Цибульська знову порадувала своїх шанувальників цікавими деталями свого життя. Зірка розкрила, чи було у неї кохання поза межами шлюбу.

Ольга Цибульська часто ділиться як творчими, так і повсякденними моментами. Цього разу вона поспілкувалась зі своїми шанувальниками через Instagram stories, де відповіла на кілька питань, які найбільше цікавили її аудиторію. Зокрема, підписники поцікавилися, чи зраджувала Ольга свого обранця. У відповідь на запитання знаменитість підтвердила, що у неї ніколи не було кохання поза межами шлюбу.

Цибульська розповіла про походи до психіатра та розкрила, чи зраджувала свого обранця

Окрім того, підписники запитали Цибульську, чи була у неї депресія. Тоді вона поділилась, що рік тому відвідувала психіатра через “непростий шлях”. Проте зауважила, що не варто ставити діагноз самостійно, оскільки депресія – це клінічний діагноз.

Цибульська розповіла про походи до психіатра та розкрила, чи зраджувала свого обранця

Також українська виконавиця згадала історію про те, як втратила свідомість перед своїм концертом. За словами Ольги, це сталося після того, як вона повечеряла. Команда знаменитості зробила все можливе, аби співачка прийшла до тями та вийшла на сцену. Вона додала фотографію, де зображена разом зі своєю командою.

Цибульська розповіла про походи до психіатра та розкрила, чи зраджувала свого обранця

До слова, минулого року Ольга Цибульська вперше показала, як виглядає її чоловік. 38-річна співачка тривалий час приховувала обличчя коханого від сторонніх очей. Тоді ж вона привітала його з днем народження, опублікувавши кілька спільних кадрів.

Нагадаємо, що чоловіка Ольги Цибульської звуть Сергій. Разом закохана пара вже понад 20 років. Подружжя виховує 9-річного сина. Раніше, на одному з інтерв’ю, Сергій поділився, що вважає цей шлюб щасливим.