Манікюр і діаманти: екс-дружина Мурата Налчаджиоглу показала його новій пасії, як можна жити без турка

Лілія Реус після розлучення з бізнесменом Муратом Налчаджиоглу продовжує жити розкішним життям. Нещодавно дівчина похизувалася у своєму Інстаграм-блозі каблучками з діамантами.

Мурат Налчаджиоглу – відомий український бізнесмен родом з Туреччини. Українській публіці він відомий тим, що протягом 10 років був у шлюбі зі співачкою-зрадницею Ані Лорак. Розлучилися вони у 2019 році через те, що Мурат зраджував своїй зірковій дружині.

Вже через рік після розлучення з Ані Лорак Мурат представив публіці свою нову дівчину Лілію Реус, яка молодша від нього на 19 років. Їхні стосунки дуже швидко розвивалися і у 2021 році Мурат зробив Лілії пропозицію руки та серця. Через початок повномасштабної війни в Україні закоханим довелося перенести весілля. Лише влітку 2023 року Мурат і Лілія зіграли пишне весілля на Київщині.

Лілія Реус і Мурат Налчаджиоглу

Та вже за 4 місяці стало відомо, що молодята розлучилися. Ні Мурат, ні Лілія не стали коментувати причину розлучення та вже зовсім скоро стало відомо, що Мурат має іншу жінку.

Перший час після розлучення Лілія Реус майже не з’являлася у соціальних мережах, лише зрідка публікувала фото і зізнавалася, що переживає важкий період в житті. Та вже за кілька місяців Лілія оговталася і почала багато подорожувати і хизуватися безбідним життям у соціальних мережах.

Так, нещодавно Лілія показала у своїх Інстаграм-сторіс свій новий манікюр і заодно похизувалася дорогими каблучками з діамантами.

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу показала розкішне життя після розлучення

Схоже, навіть такий короткий шлюб з Муратом став фінансово-вигідним для дівчини, адже сама Лілія працює звичайною візажисткою і має небагатих батьків.

Нагадаємо, Мурат Налчаджиоглу буквально відразу після розставання з другою дружиною Лілією Реус представив публіці свою нову дівчину на ім’я Анастасія. Вже за кілька місяців стосунків турецький бізнесмен зробив своїй новій пасії пропозицію і покликав заміж.