Мінус 32 кілограми: Даша Квіткова, Оля Цибульська, Джамала та інші зірки показали себе до і після схуднення

Тема схуднення завжди залишається актуальною для нашого суспільства. Сьогодні ми підготували історії українських зірок, що змогли значно схуднути.

Оля Цибульська – співачка, акторка, теле-, радіоведуча. Зірка важила 68 кг та змогла кардинально змінити себе до вигляду 56 кг. У своєму інтерв’ю Оля зазначає:

“Коли “злітають” перші 5 кг ти вже не хочеш їсти як раніше. Бо жінка, яка влізла в джинси, що на ній не застібались – дуже відчайдушна”.

Які секрети ефективного схуднення має співачка? Їжа після 19:00 – ні, улюблена картопля – ні; додає сметану до салатів замість калорійної олії; притримується монодня – тобто один продукт йде на сніданок, обід та вечерю; вживає лляні насіння зранку; і, звичайно, фізичні вправи.

Оля Цибульська важила 68 кг та змогла кардинально змінити себе до вигляду 56 кг
Оля Цибульська важила 68 кг та змогла кардинально змінити себе до вигляду 56 кг

Руслана Писанка – телеведуча, акторка. Вона змогла подолати велику вагу та схуднути на 42 кг. Руслана брала участь у програмі “Зважені та щасливі”, де знайшла для себе оптимальні варіанти для схуднення. Акторка ділилась, що фізичні навантаження не завжди мають бути спортзалом та виснажливими тренажерами, а й навіть звичайним прибиранням вдома. Які поради дала зірка? Не відмовлятись від калорійного хліба, а краще замінити його на цільнозерновий, не прибирати повністю із раціону жири, а обрати для себе споживання корисних.

Руслана Писанка змогла подолати велику вагу та схуднути на 42 кг
Руслана Писанка змогла подолати велику вагу та схуднути на 42 кг

Маша Єфросиніна – телеведуча. Певною частиною свого життя зірка намагалась досягти ідеальної форми різними способами: дієти, обмеження, але в решті їй допомогла лише зміна свого раціону. З ваги 86 кг вона змогла подолати цілих 20 кг. Що змінила зірка? Почала займатись спортом, передивилась раціон, відмовилась від алкоголю, почала вести здоровий образ життя. Вона не вживає їжу перед сном, уникає солодких та мучних продуктів, адже втримувати вагу не менш складно, ніж схуднення.

З ваги 86 кг Маша Єфросиніна змогла подолати цілих 20 кг
З ваги 86 кг Маша Єфросиніна змогла подолати цілих 20 кг

Наталія Могилевська – акторка, телеведуча, співачка, продюсерка. Вона змогла за дуже короткий термін подолати зайву вагу у 25 кг. Що змінилось в її раціоні? Артистка має власний метод схуднення. Вживання їжі маленькими порціями, але 4-5 разів на день. Розподілення споживання вуглеводів та білків – одне у першій половині дня, інше у другій половині дня. Також додавання фізичних вправ до свого образу життя. Зірка надає перевагу більш танцям, ніж тренажерам та спортзалам.

Наталія Могилевська змогла за дуже короткий термін подолати зайву вагу у 25 кг
Наталія Могилевська змогла за дуже короткий термін подолати зайву вагу у 25 кг

Даша Квіткова – блогер, інфлюенсер. Зірка розповідала у своєму інтерв’ю, що їй вдалося позбавитися шаленої кількості зайвих кілограмів, а саме 32. Даша починала збалансованим харчування, після народження дитини дотримувалась дієти ГВ, але все одно не мала ніяких змін у своїй вазі. Лише після ретельного обстеження в лікарні змогли виявити проблеми, які заважали подолати зайву вагу. Після обстеження Даша худла разом із лікарями, дотримуючись здорового харчування та активного спортивного життя.

Даша Квіткова змогла позбутися шаленої кількості зайвих кілограмів, а саме 32
Даша Квіткова змогла позбутися шаленої кількості зайвих кілограмів, а саме 32

Джамала – співачка. Їй вдалося позбутися зайвих 20 кг після другої вагітності. Співачка обмежила себе у їжі – жодних мучних продуктів, молочного, солодкого, фруктів, улюблених бананів. Але у перші два тижні зірка отримала дуже маленьку зміну у вазі, через що майже опустила руки. Протримавшись на дієті ще два тижні, вона отримала результати у кілограмах. Співачка радить не здаватись у перший місяць схуднення, бо це лише початок та час, коли організм тільки налаштовується на новий образ життя.

Джамалі вдалося позбутися зайвих 20 кг після другої вагітності
Джамалі вдалося позбутися зайвих 20 кг після другої вагітності

Тож, кожна людина має індивідуальний підхід до схуднення, комусь допомагають дієти, комусь потрібно передивитись не лише своє харчування, а й фізичні навантаження. Головне у цій справі знайти комфортний та безпечний індивідуальний спосіб схуднення, який принесе бажаний результат, та не опускати руки і йти до своєї мети.

Популярне

Схожі статті

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.

Можу їсти цей пиріг з варенням хоть щодня! Рецепт простіший за шарлотку, а смак в рази кращий

Пиріг з варенням за цим рецептом виходить ніжним, м'яким і буквально тане у роті. Готується він дуже швидко, просто і з доступних та бюджетних продуктів.