Актриса “Дизель шоу” Вікторія Булітко вперше показала, як виглядає її батько: “Ксерокопія, тільки без вусів”

З нагоди Дня батька багато зірок привітали найближчих родичів, які допомогли їм з'явитися на світ. Не стала виключенням й Вікторія Булітко з "Дизель шоу", яка як дві краплі води схожа на татуся.

Підрахувати, у скількох проєктах – гумористичних і не дуже – брала участь Вікторія Булітко, доволі складно. З 2015 року ми знаємо її як акторку “Дизель шоу” та співачку гурту METELyK, в якому виконавиця співає разом із нареченим Кирилом Поповичем.

У Віки ціла купа нагород і відзнак. Усіма висотами, яких вдалося досягнути в житті, зірка завдячує своєму татусю, який навчив її бути сильною. З нагоди Дня батька Булітко показала у своєму Інстаграм-акаунті, як виглядає родич.

Вікторія Булітко показала тата

Схожість між татом і донею очевидна. Хіба що у чоловіка є вуса та борода. Вікторія подякувала близькому родичу за те, що “виростив саме такою та навчив виживати у цьому світі”.

Купа підписників поставила вподобайку під цим постом. Не залишився осторонь й колега по сцені Євген Сморигін. Довгий час глядачі “Дизель шоу” вважали Женю та Віку подружжям, оскільки вони частенько грали сценки у ролі чоловіка та дружини.

Вікторія Булітко показала нареченого

Натомість згодом з’ясувалося, що Сморигін має іншу дружину-українку та трьох діточок. Вікторія поки що незаміжня. Але у Булітко ще все попереду. Коханий Кирило, з яким вони живуть разом кілька років поспіль, уже зробив зірці пропозицію руки й серця.

Сталося це 25 січня, коли Вікторія відзначала день народження. Закохані чудово провели день разом у різних розвагах. А вже під самий вечір Попович підніс іменинниці коробочку з обручкою, почувши у відповідь жадане: “Так!”

Про дату весілля заручені поки не сповіщали широкому загалу. Натомість частенько виходять в ефір Ютуб-каналу з кліпами на власні композиції. Тож на цих відео можна чудово розгледіти обранця Вікторії Булітко.

Популярне

Схожі статті

Особлива сукня Тіни Кароль загубилася: яке послання долі співачка отримала, вийшовши заміж за Євгена Огіра

Загадкові історії навколо весілля української співачки Тіни Кароль та її продюсера Євгена Огіра: де сукня та чому горіла фата? Невже доля давала знаки молодятам?

Алла Кудлай зізналася в ніжних почуттях до Зіброва аби допекти його дружині Марині: “Я обожнюю Пашку!”

В артистичному середовищі всі один одного знають і постійно перетинаються. Так, Алла Кудлай є хрещеною мамою Насті Каменських, а з Павлом Зібровим у співачки ледь не трапився роман.

Чому Філіп Кіркоров вивіз своїх дітей за кордон: повторив за Пугачовою і Галкіним, але зробив це по-тихому

Колишній Народний артист України Філіп Кіркоров раптово вивіз своїх дітей з росії за кордон, що стало причинами цього рішення та чому співак так вчинив.