Лілія Подкопаєва показала 4-річну Евеліну, а Ілона Гвоздьова – 8-річну Лію: доньки зірок в США та Болгарії

Дітки, як ціни, весь час ростуть. Лілія Подкопаєва та Ілона Гвоздьова довели, що їхні донечки суттєво змінилися у рості та зовнішності. Як виглядає зіркова малеча?

Лілія Подкопаєва

Найменшій донечці олімпійської чемпіонки торік у вересні минуло 4 рочки. Щоб двічі не ходити, Лілія Подкопаєва виклала в мережу світлини з відзначення 4-річчя. Підібрала фото, де маленька Евеліна перебуває з татком.

Як виглядає донька Лілії Подкопаєвої

Тож і до Дня батька ці світлини чудово підійшли. Як бачимо, дитина зростає у родині, де її всі люблять і ніжно піклуються. Колись Лілії поставили невтішний діагноз – безпліддя. Та після усиновлення Вадима у спортсменки неначе відкрилося друге дихання.

Як виглядає донька Лілії Подкопаєвої

Спочатку вона народила Кароліну, якій нині 17 років, і яка всього на рік молодша за старшого брата. А вже у третьому шлюбі Лілія подарувала Ігорю Дубінському ще й Евеліну. Пара побралася у серпні 2019-го, а за місяць вони стали батьками.

Ілона Гвоздьова

У хореографині двоє дітей. Та з собою до Болгарії Ілона Гвоздьова прихопила лише 8-річну донечку. Річ у тім, що жінка їхала до цієї країни у справах, але не втрималася, щоб не показати Чорне море Рії.

Як виглядає донька Ілони Гвоздьової

Побачивши, яким щастям світяться очі дитини, 35-річна матуся не пошкодувала, що поєднала роботу з відпочинком. Ілоні вдалося надати можливість “поспати без тривог і трохи розважити та відволікти дитину від реалій життя вдома”.

Як виглядає донька Ілони Гвоздьової

Діти ростуть дуже швидко, тож слід дарувати їм маленькі життєві радощі, які запам’ятаються на все життя. Шкода, що 3-річного Домініка дівоча половина сім’ї з собою не прихопила. Хлоп’я залишилося вдома з татом. Ілона теж вбралася у купальник і гордо випнула бюст 2 розміру, який зробила торік восени.

Популярне

Схожі статті

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.

Можу їсти цей пиріг з варенням хоть щодня! Рецепт простіший за шарлотку, а смак в рази кращий

Пиріг з варенням за цим рецептом виходить ніжним, м'яким і буквально тане у роті. Готується він дуже швидко, просто і з доступних та бюджетних продуктів.