Служителі здоров’я потрудились на славу: як виглядає Олег Винник після 2-річного лікування у Німеччині

Відомий український співак Олег Винник останнім часом із невеликим бажанням показується на публіці. Втім, у мережу таки потрапили найсвіжіші світлини артиста.

Як відомо шанувальникам популярного українського артиста Олега Винника, він переїхав зі своєї рідної країни після 24 лютого. За особистим зізнанням артиста, яке він зробив в інтерв’ю влітку минулого року, покинув Батьківщину він не просто так.

Співакові довелось переїхати за кордон для того, аби пройти курс лікування. У розмові з журналісткою Олег Винник розповів, що страждає на рідкісне захворювання, називати яке не хоче. Німецькі лікарі протягом декількох років займаються лікуванням артиста.

Як зараз виглядає Олег Винник

Торік шанувальники відзначили – зовнішність їхнього кумира говорить про те, що з його здоров’ям не все добре. На думку публіки, Олег Винник мав чималі мішки під очима та загалом виглядав втомленим і майже замученим.

У мережі з'явились світлини Олега Винника та стало відомо, як він виглядає після лікування
У мережі з’явились світлини Олега Винника та стало відомо, як він виглядає після лікування

Втім, тепер справи артиста налагоджуються – принаймні так можна сказати з його зовнішнього вигляду. Не так давно голова фан-клубу Олега Винника Валерія Барон поділилась світлинами, які зробила у Німеччині. На кадрі позував і відомий співак.

Артист усміхався на камеру. На опублікованому фото можна було побачити, що обличчя Винника посвіжішало, його усмішка стала ширшою, а з-під очей зникли синці та мішки. Знаменитість відростив волосся, але іміджу не змінював.

У мережі з'явились світлини Олега Винника та стало відомо, як він виглядає після лікування
У мережі з’явились світлини Олега Винника та стало відомо, як він виглядає після лікування

Можна припустити, що лікарям вдалось нормалізувати стан здоров’я відомого українського артиста. Хоча сам Олег Винник нічого так і не розповідає, шанувальники не припиняють і все намагаються дізнатись про те, що ж сталось з їхнім кумиром.

Популярне

Схожі статті

Мама знайшла рецепт зі старого записника, а мені сподобалось: овочевий салат “Десятка” в банках на зиму

Якщо ви хоч раз готували салати на зиму, то, напевно, вже знаєте про дивовижний і дуже простий у приготуванні салат "Десятка". Він отримав свою назву завдяки ідеальній пропорції інгредієнтів.

Справжні квашені помідори на зиму “Як із бочки”: такі можна зберігати навіть в квартирі або на балконі

Квашені помідори, приготовані за цим рецептом, можуть зберігатись протягом довгого часу в умовах звичайної квартири. Достатньо просто дослухатись до порад, описаних у статті.

Ці жінки народили легенд: ви ахнете, побачивши, як виглядають мами Наталії Могилевської і Світлани Лободи

Мама – найближча і найрідніша людина для більшості людей. Матері Наталії Могилевської та Світлани Лободи зіграли важливу роль у житті своїх доньок.