Настя Каменських ніколи не стане Машею Єфросиніною: чому дружина Потапа вічно худне, але не виходить

Як змінювалась Настя Каменських, яка декілька років тому змогла побороти свою вагу та позбутися зайвих 20 кг? Що зараз співачка розповідає про свій стан?

Українська співачка Настя Каменських завжди вражає свою аудиторію своєю привабливістю. І навіть у різній вазі вона не соромиться одягти коротку спідничку або вийте з відкритим верхом на сцену. Образ співачки несе за собою відкритість та відвертість.

У 2015 році Каменських почала працювати та ходити до спортзали, проте зазначала, що хоче не просто зменшувати вагу, а хоче змінити розміри одягу. Тому співачка позбулася вагів у квартирі та займалась саме фігурою. Всього за пару місяців співачка значно схудла у стегнах, але її вага не зменшилась. Вона розповіла, що це було пов’язано з тим, що вона замінює жири на м’язи, тому вага не йде вниз. Тоді Насті вдалось позбутися певної ваги, але через декілька років вона знову змінилась. Тоді Каменських навіть підозрювали у вагітності через живіт, поки вона не змінилась у вазі.

Настя Каменських розповіла про свою вагу і схуднення
Настя Каменських розповіла про свою вагу і схуднення

Після цього Каменських почала демонструвати у своєму блозі як вона харчується, давала поради та показувала результати. На карантині у 2020 році, поки люди могли дозволити розслабитись, вона навпаки дотримувалась дієти та мала індивідуальний раціон у харчуванні. Настя давала поради, що розминку краще робити на голодний шлунок, так отримаємо кращі результати та швидше спалимо калорії.

Каменських тоді повністю відмовилась від солодкого та влаштовувала собі один день на тиждень – як розвантаження. Співачка ділилась, що вона купує яйця та грейпфрут і протягом цього дня споживає ці продукти. Але про каву та чай слід у день розвантаження забути, Настя радить пити лише воду, щоб отримати результат.

Але через два роки, під час початку повномасштабного вторгнення Настя почала займатись більш ментальним здоров’ям та як казала артистка, що через це набрала вагу. Вона зізнається, що саме через стрес організм реагує ось так та вона прийняла для себе рішення, що вага – не важлива для неї, що є більш важливі питання, які її турбують.

“Я дивлюсь у дзеркало і розумію, що навіть зараз собі подобаюсь”.

Настя Каменських розповіла про свою вагу і схуднення
Настя Каменських розповіла про свою вагу і схуднення

Тому Каменських поки що нічого не хоче змінювати, бо для неї моральний стан та здоров’я є зараз більш важливим.

Але нещодавно у своєму блозі вона розповіла як зараз стала ставитись до свого стану краще, ніж раніше. Що тоді – це були виснажливі тренування, які могли нашкодити, то тепер співачка хоче корисно та правильно вести здоровий образ, щоб отримати, за її словами – естетичне тіло.

Популярне

Схожі статті

Всі ми родом з дитинства: як виглядали зірки у безтурботні шкільні роки — Монатік, Полякова, Надя Дорофєєва

У кожного з цих зірок дитинство було різним, та всі несуть із собою мрії, які з'являлися саме в ту пору. І сьогодні цікаво озирнутися на їх минуле та побачити, як тодішні амбіції втілилися в життя.

Парадокс Олі Полякової: їй пасує будь-який колір, а вона обрала саме цей. Стильна зачіска української діви

Відома українська співачка завжди вміла привернути увагу публіки. Протягом довгих років своєї кар'єри вона ходила зі світлим кольором волосся. Чому не наважилась змінити?

Мистецтво зачаровувати: як готували наложниць турецьких султанів пройти “золотим шляхом” в покої правителя

Після виходу на екрани серіалу "Величне століття", інтерес до життя османських султанів і їхнього гарему різко зріс. Проте він давав поверхневе уявлення про складні й багатогранні ритуали того часу.