Молода дружина 64-річного Сергія Тігіпка показала новонароджену доньку: це восьма дитина банкіра (ФОТО)

Сергій Тігіпко, маючи 7 дітей, примудрився у 64 роки стати татом увосьме. Донечку, якій нині 3 тижні, народила третя дружина банкіра Алла. Щаслива матуся вже показала дитинку в мережі.

64-річний Сергій Тігіпко та 39-річна Алла Зіневич знову стали батьками. Донечка стала четвертою дитиною для породіллі, а для банкіра це вже восьмий досвід батьківства. Від першого шлюбу чоловік має доньку. З Вікторією народили трьох нащадків.

Як виглядає восьма дитина Сергія Тігіпка

Тепер настала черга третьої дружини примножувати кількість членів родини. У Сергія з Аллою вже підростають троє хлопчиків, схожі один на одного, як дві краплі. Тепер у братів з’явилася малюсінька сестричка.

Радісна багатодітна матуся, попри те, що Юліанні минуло всього 3 тижні, вже виклала світлини з донечкою в Інстаграм-сторіз. Щоправда, обличчя малечі не показала. Лише потилицю, підписники були вражені, адже у дівчинки вже є темне й доволі густе волоссячко.

Як виглядає восьма дитина Сергія Тігіпка

Сама породілля не посоромилася показати себе вранці без краплі косметики та нерозчесаною. Можемо побачити на обличчі лише стрілки, які, скоріш за все, перманентні.

Коли позує під фотокамеру, Алла зазвичай приховує купу родимок під товстим шаром тонального крему. А на світлині жінка постала саме такою, якою її завжди бачить чоловік, коли прокидається, і в яку закохався тоді, коли ще перебував у шлюбі з Вікторією.

У Сергія Тігіпка з Аллою вже є троє синів

Попри те, що мала можливість поїхати народжувати за кордон, Алла залишилася в Києві. За 2 тижні після пологів дружина Тігіпка повернулася до тренувань у спортзалі. Тож невдовзі матиме такі ж форми, як і до четвертої вагітності. Будемо сподіватися, що троє синів і донечка затримають такого непостійного Сергія Леонідовича в родині надовго.

Популярне

Схожі статті

“Як дороге вино – з віком стають лише гарнішими”: Ротару, Білозір, Кудлай довели, що старості не існує

Одні, діставшись пенсійного віку, крехтять і весь час скаржаться на здоров'я, а інші на болячки не зважають. Ротару, Білозір, Кудлай саме з тієї категорії, що з роками не старішають, а навпаки.

А для Віктора Павліка вона королева: 30-річна Катерина Репяхова досі має “неідеальне тіло” після пластики

Тоді як старший на 28 років за дружину Віктор Павлік вважає Катю Репяхову ідеальною красунею, блогерка вирішила продемонструвати свої невдалі ракурси. Краще б вона цього не робила!

Довге волосся та стрункий стан: Святослав Вакарчук пригадав, як виглядала його мати 49 років тому й сьогодні

Відомий український артист за роки свого життя встиг прославитись на всю країну. Як виглядає найголовніша жінка в його житті, яка народила та виховала зірку?