facebook

“Родзинки-апельсинки”: Каменських, Могилевська, Заріцька – співачки, які зробили целюліт смачною принадою

Зазвичай вважається, що артистки можуть здобути славу тільки за умови модельних форм 90-60-90. Натомість наші героїні стали популярними якраз маючи вагу 80+ кг. Це вже потім взялися за схуднення.

Олександра Заріцька

Солістка гурту KAZKA зачарувала українців своїм неймовірним голосом. І байдуже, що Саша була занадто громіздкою. Вона усім подобалася й такою. Та коли дівчина втрапила на “Танці з зірками” й почала шалено втрачати вагу, всі ахнули.

Каменських, Могилевська, Заріцька – знаменитості з пишними формами

Заріцька втямила, що може максимально наблизитися до загальноприйнятих норм після перших скинутих 20 кг. Тож і після закінчення проєкту стала активно відвідувати спортивну залу. Статура зірки значно змінилися, а краса й шарм залишилися на тому ж рівні.

Настя Каменських

Співачка прокинулася знаменитою після першого дуету, записаного з Потапом. Спочатку дівчина хоч і мала пишні форми, але вважала їх привабливими. Та поступово неправильне харчування, стреси та відсутність спортивних вправ призвели до плачевних результатів.

Каменських, Могилевська, Заріцька – знаменитості з пишними формами

У 2018-му зірка втямила – з цим треба щось робити. За допомогою тренера зайнялася спортом, завдяки дієтологу переглянула меню. Ще й Олексія Потапенка до своїх активних занять долучила. Тож -20 кг на вагах стали гідною нагородою. Тепер Насті не соромно і в купальнику на люди показатися.

Наталія Могилевська

Маючи схильність до повноти, артистка весь час бореться з зайвою вагою, попри те, що шанувальники люблять її такою, яка є. Особливо сильно кілограми стали додаватися, коли Наталка покинула курити.

Каменських, Могилевська, Заріцька – знаменитості з пишними формами

У 2016-му зірка втямила – слід серйозно братися до справи. Робила це поступово. Зайнялася йогою, переглянула раціон. І хоча Могилевська навчилася себе любити себе і пишною, ніхто не заважає співачці рухатися в бік ідеалу. Фани у захваті від статури зірки.

Популярне

Схожі статті

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.

Українські зірки, життя яких забрав рак: Ніна Матвієнко, Руслана Писанка, син Павліка і чоловік Тіни Кароль

Недуга, що забрала з життя цих відомих людей, "не дивиться" на вік, соціальний статус, чи якісь заслуги. Кількість таких людей щороку тільки збільшується.