“Родзинки-апельсинки”: Каменських, Могилевська, Заріцька – співачки, які зробили целюліт смачною принадою

Зазвичай вважається, що артистки можуть здобути славу тільки за умови модельних форм 90-60-90. Натомість наші героїні стали популярними якраз маючи вагу 80+ кг. Це вже потім взялися за схуднення.

Олександра Заріцька

Солістка гурту KAZKA зачарувала українців своїм неймовірним голосом. І байдуже, що Саша була занадто громіздкою. Вона усім подобалася й такою. Та коли дівчина втрапила на “Танці з зірками” й почала шалено втрачати вагу, всі ахнули.

Каменських, Могилевська, Заріцька – знаменитості з пишними формами

Заріцька втямила, що може максимально наблизитися до загальноприйнятих норм після перших скинутих 20 кг. Тож і після закінчення проєкту стала активно відвідувати спортивну залу. Статура зірки значно змінилися, а краса й шарм залишилися на тому ж рівні.

Настя Каменських

Співачка прокинулася знаменитою після першого дуету, записаного з Потапом. Спочатку дівчина хоч і мала пишні форми, але вважала їх привабливими. Та поступово неправильне харчування, стреси та відсутність спортивних вправ призвели до плачевних результатів.

Каменських, Могилевська, Заріцька – знаменитості з пишними формами

У 2018-му зірка втямила – з цим треба щось робити. За допомогою тренера зайнялася спортом, завдяки дієтологу переглянула меню. Ще й Олексія Потапенка до своїх активних занять долучила. Тож -20 кг на вагах стали гідною нагородою. Тепер Насті не соромно і в купальнику на люди показатися.

Наталія Могилевська

Маючи схильність до повноти, артистка весь час бореться з зайвою вагою, попри те, що шанувальники люблять її такою, яка є. Особливо сильно кілограми стали додаватися, коли Наталка покинула курити.

Каменських, Могилевська, Заріцька – знаменитості з пишними формами

У 2016-му зірка втямила – слід серйозно братися до справи. Робила це поступово. Зайнялася йогою, переглянула раціон. І хоча Могилевська навчилася себе любити себе і пишною, ніхто не заважає співачці рухатися в бік ідеалу. Фани у захваті від статури зірки.

Популярне

Схожі статті

Лілія Ребрик показала фото, на якому годує свою малечу: реакція глядачів неоднозначна — від захвату до осуду

Всупереч різним думкам та реакції, Лілія Ребрик вирішила підтримати матерів у їхньому праві піклуватися про своїх дітей будь-де, створюючи навколо себе атмосферу розуміння і підтримки.

Желе з червоних порічок готую за маминим рецептом: виходить без загущувача густе та щільне, хоч ножем ріж

Червона порічка – це чудова ягода, яка відрізняється не лише своїм яскравим кольором та кисло-солодким смаком, але й високим вмістом природного пектину.

Складно із сильними світу: Руслан Сенічкін розкрив, чому свого часу Віктор Янукович влаштував йому істерику

Відомий український телеведучий Руслан Сенічкін нещодавно поділився курйозною історією зі свого минулого, яка сталася під час його спілкування з експрезидентом України Віктором Януковичем.