Не Ольга Сумська! Хюррем “Султанші” українського шоу-бізнесу: Світлана Тарабарова, Геля Зозуля, Віка Булітко

Дівчата з рудим волоссям своєю яскравістю відразу виділяються з-поміж великої кількості блондинок та брюнеток. Деяким таке дивне волосся далося від природи. Інші просто обрали подібний імідж.

Світлана Тарабарова

Співачка вже давно є пізнаваною за неприродно яскравим рудим волоссям. Світлана не відмовилася від трендового кольору навіть під час вагітності, запевняючи, що фарба абсолютно нешкідлива.

Зірки, що мають руде волосся

Tarabarova наголошує, що таким забарвленням локонів несе аудиторії посил на добро. Саме такий непопулярний продукт в епоху випнутих дуп та накачаних губ Світлані вдалося протягнути в маси завдяки яскравому кольору, якого ніхто, як не старалися, більше не зміг повторити.

Геля Зозуля

Співачці не треба нікому нічого доводити, оскільки має від природи не дуже яскравий, але рудий колір волосся. А от ім’я молодій артистці прийшлося собі придумувати. Взяла скорочене від власного – Ангеліна. Здається, не прогадала.

Зірки, що мають руде волосся

Перша ж пісня артистки “КоляГаля”, присвячена бабусі та дідусю, знайшла своїх шанувальників. Зозуля дійшла вже того рівня, що в її кліпі на композицію “Бавовна” знявся Тарас Цимбалюк.

Вікторія Булітко

Як і Тарабарова, акторка “Дизель-шоу” час від часу фарбує волосся у вогняно-рудий відтінок. Глядачі вже звикли бачити Вікторію саме в такому кольорі, вважаючи його “рідним”.

Зірки, що мають руде волосся

Лише зрідка Булітко переходить на блонд чи фарбується у попелясті відтінки, але потім знову повертається до улюбленого рудого.

Оксана Жданова

Акторка завжди виділяється на телеекрані завдяки нестандартному кольору свого волосся. Він у неї яскраво-рудий і природний. Фарбувати нічого не потрібно.

Зірки, що мають руде волосся

Щойно глядачі побачили серіал “Дворняжка Ляля”, як назавжди запам’ятали молоду виконавицю й більше ні з ким іншим не плутають.

Популярне

Схожі статті

Вчинки дідів та долі онуків: як сіра карма “поганців” впливає на дітей – три історії, які мружать очі

Історія знає чимало випадків, коли вчинки предків залишають довготривалий відбиток на долях їхніх нащадків. Карма, як невидима сила, здатна впливати на життя майбутніх поколінь.

За походженням — білорус, а серцем — українець: де зараз білоруський актор з “Дизель Шоу” Дмитро Танкович

Історія білоруського актора Дмитра Танковича яскраво показує, що незалежно від походження, можна знайти своє місце і стати частиною нової спільноти.

Шукаєте смачний та ситний сніданок? Тоді це для вас: смачний рецепт кабачків з яйцями та сиром у сковорідці

Сніданок – це найважливіше приймання їжі, який задає тон усьому дню. Хочеться, щоб він був не тільки смачним, але й ситним, для найдовшого забезпечення енергією.