“То коханці чи просто колеги?”: чи був роман в Олі Цибульської з Дзідзьо, а в Могилевської з Владом Ямою

Були часи, коли Цибульська з Дзідзьо частенько співали разом, а Наталія Могилевська виходила з Владом Ямою на паркет. Але й досі немає ясності в питанні – зірки лише співпрацювали чи мали стосунки.

Оля Цибульська та Дзідзьо

Дуети двох співаків виглядали доволі пікантними, тож було дуже схоже на те, що між зірками промайнула іскорка романтики. Коли Оля Цибульська показала сина, всі ахнули – хлоп’я в окулярах дуже сильно нагадувало Михайла Хому.

Чи існував роман між Олею Цибульською та Дзідзьо

Розлучення Dzidzio зі Славією лише підсилило підозри широкого загалу. Згодом Цибульська показала свого чоловіка, з яким буцімто знайома з дитинства й живе разом багато років. З приводу роману з Михайлом Оля відзначила, що ніколи б не дозволила собі зустрічатися з одруженим чоловіком:

“Історія коханки – це точно не моя, тому що я за піс…ном у черзі стояти точно не буду”.

Чи існував роман між Олею Цибульською та Дзідзьо

Сам Дзідзьо згодом підтвердив, що у них з Олею виключно професійні стосунки:

“Оля для мене професійна людина, яка дуже багато пройшла. Вона створювала сама себе”.

Наталія Могилевська і Влад Яма

Коли брала участь у “Танцях з зірками”, співачка обрала собі до пари молодого хореографа. Їхні танці на паркеті були настільки пристрасними, що поповзли чутки про роман між двома знаменитостями.

Чи існував роман між Наталею Могилевською та Владом Ямою

Пара довго тримала інтригу, ще більше розпалюючи уяву прихильників, хоча частенько продовжували виступати разом, зазвичай, під пісні Наталії. Урешті Могилевська розчарувала фанів:

“І хоча нам із Владом приписували роман, нічого подібного між нами ніколи не було. Ми були й залишаємось гарними друзями”.

Чи існував роман між Наталею Могилевською та Владом Ямою

Та згодом з’ясувалося, що артистка приховала правду. За 13 років в ефірі “Танців з зірками 11” Влад, який перебував у журі проєкту, привселюдно зізнався:

“Чи був у нас з Наталкою роман? Так, звісно, був”.

Популярне

Схожі статті

“По-перше, не застуджуюсь, по-друге, худну”: ця вітамінна суміш – просто бомба. Достатньо з’їдати по 1 ложці

Якщо поєднати 3 дуже-дуже корисних інгредієнти – імбир, лимон та мед, вийде настільки фантастична суміш, що покращення стану здоров'я й схуднення всім членами родини гарантовано.

“4 дитини – не межа, є куди рухатися”: історія кохання багатодітної родини Олександра та Катерини Усиків

Історія кохання Олександра Усика з Катериною сягає в далеке шкільне минуле пари. Йому було 15 років. Вона на рік молодша. Як розвивалися стосунки, що завершилися народженням 4 дітей?

Якщо є 2 яйця та жменька аґрусу, чаювання скасовувати не доведеться: смачний пиріг нахвалює навіть свекруха

Забудьмо про шарлотку! Нині випікатимемо пиріг з аґрусом. Ці смарагдові ягоди нададуть десерту насиченого аромату й цікавого присмаку. Малеча й дорослі будуть у захваті.