Дійшла до “критичної маси”: як Настя Каменських виглядала, коли важила 80 кілограмів – а думали, що вагітна

Співачка Настя Каменських все своє свідоме життя намагається схуднути. Втім, були часи коли артистка важила аж 80 кг і була схожа на вагітну жінку.

Настя Каменських – одна з найвідоміших українських співачок, яку завжди вважали взірцем жіночої краси. Настя завжди виділялася своїми пишними формами і соковитою фігурою. Сама співачка зізнається, що схильна до набору ваги і все своє життя намагається схуднути.

Каменських почала активно набирати вагу, коли дует “Потап і Настя” був на піку популярності. Тоді співачка, гаструлюючи по містам України, не слідкувала за власним харчуванням, їла багато фаст-фуду, вживала алкоголь та мала ненормований графік. Такий спосіб життя вплинув на зовнішній вигляд. Настя помітно погладшала.

Як виглядала Настя Каменських на піку своєї ваги
Як виглядала Настя Каменських на піку своєї ваги

Тоді Каменських важила 80 кг і через це їй часто прописували вагітність, адже прихильники кожного разу розглядали її випуклий животик. І хоча публіці подобалось, як виглядала Настя навіть з зайвою вагою, сама ж вона комплексувала з приводу зовнішності.

У 2018 році співачка взялася за себе. Настя повністю змінила свій спосіб життя: почала займатися спортом, а також повністю змінила підхід до харчування. Каменських виключила із свого раціону всі шкідливі продукти, фаст-фуд, солодощі, хлібобулочні вироби.

Натомість Настя почала харчуватися по графіку і вживати тільки корисні продукти. Основу раціони співачки складали свіжі овочі, фрукти та ягоди, а також біле м’ясо, риба, крупи та багато води.

Такий спосіб життя допоміг Каменських досить швидко привести себе у форму.

Українська співачка Настя Каменських продемонструвала результати схуднення на своїй сторінці
Українська співачка Настя Каменських продемонструвала результати схуднення на своїй сторінці

Та після початку повномасштабної війни через стрес співачка знову набрала кілька зайвих кілограмів. Зараз Настя повернулася до звичного ритму життя і запевняє, що зовсім скоро скине все зайве.  При цьому Каменських наголошує, що подобається собі у будь-якому вигляді. Співачка прийняла себе зі всіма недоліками та перевагами.

Популярне

Схожі статті

“Повернули пташенят до родинного гнізда”: Марічка Падалко, Оля Полякова, Джамала привезли нащадків до Києва

У лютому-березні 2022 року українці масово вивозили дітей за кордон. Вчинили так і Марічка Падалко, Оля Полякова, Джамала. Та нині передумали й повернули малечу назад.

Золота медалістка і відмінниця, якій цілували руки: дружина Дмитра Гордона розповіла про своє перше кохання

Дружина Дмитра Гордона Олеся Бацман розповіла у своєму інтерв'ю, яке було її перше кохання та як їй цілували руки у дошкільні часи, коли вона була ще зовсім маленькою.

Смачні та ніжні курячі котлетки з додаванням кабачку: ідеально підійдуть до гарніру на обід або вечерю

Кабачки – ідеальний продукт влітку, який можна приготувати у безлічі різних варіантів. А чи пробували ви готувати курячі котлети з кабачком? Спробуйте обов'язково цей рецепт, поки кабачки у продажі.