“Полякова та Кароль вдоволені своєю нинішньою вагою, а дехто ні”: скільки кілограмів важать українські зірки

Всі зірки намагаються досягти ідеальних форм. При цьому вага у знаменитостей достатньо різниться. Погляньмо на ваги, коли Полякова, Кароль, Мішина, Alyona Alyona зважуються.

Оля Полякова

Ще кілька місяців тому співачка скаржилася, що набрала 8 зайвих кілограмів. Потім хвалилася, що 4 кг вдалося позбутися. Нині співачка досягла прийнятних показників. При зрості 180 см Полякова важить 66,6 кг. Артистка похвалилася в Інстаграм-сторіз:

“Розкішна цифра! Я в ідеальній вазі для свого зросту 180”.

Тепер не соромно і в купальнику на люди показатися.

Знаменитості розкрили свою справжню вагу

Тіна Кароль

Торік у січні зірка вирішила розсекретити свою вагу. Привід був суттєвий. Зірка скинула аж 5 кілограмів, і ваги показали 53,3 кг. Тіна поскаржилася, що з 15 років змушена постійно застосовувати різноманітні дієти, оскільки має схильність до повноти. Та тепер, здається, цю проблему вирішено остаточно. Кароль втямила, що в усьому винен інсулін і кардинально переглянула раціон. От зайві кілограмчики й розтанули.

Знаменитості розкрили свою справжню вагу

Ксенія Мішина

Стрункості цієї актриси позаздрить кожна жінка. Торік узимку Ксенія сповістила, що важить 48,4 кг. Подібні результати не впали з неба. Під час вагітності знаменитість набрала зо 3 десятки кілограмів. Щоб повернутися до норми, довелося чимало попітніти в спортзалі. Мішина й зараз не цурається фітнесу, тому і має такі чудові результати.

Знаменитості розкрили свою справжню вагу

Alyona Alyona

Альона Савраненко не соромиться зайвої ваги, хоча час від часу й намагається її скинути. Не стільки для краси, скільки, щоб покращити стан здоров’я. Вага реперки коливається у межах 90-130 кг. Кілька років тому артистка показала ваги з чітко видними цифрами – 127,4 кг. Сповістила, що кидає собі виклик – скинути до 30-річчя 29 кг. Судячи зі свіжих світлин, 33-річній знаменитості досягти цієї мети так і не вдалося або кляті кг знову повернулися.

Знаменитості розкрили свою справжню вагу

Популярне

Схожі статті

Найпростіший у світі рецепт яблучних пиріжків без закваски у сковорідці: на вигляд як маленькі чебуреки

Цей рецепт ми підготували для тих, хто любить прості й смачні десерти. Пиріжки виходять золотистими, ароматними, а начинка з яблук тане в роті. Вони ідеально підійдуть до чаю або іншого напою.

Ніхто й ніколи не бачив жодного з її обранців: Леся Нікітюк вигадує романтичні стосунки з чоловіками?

Леся Нікітюк — одна з найбільш харизматичних і жартівливих ведучих. Але є одне питання, яке не дає спокою її шанувальникам: де ж таємничий "хтось", з яким вона нібито перебуває у стосунках? 

Ох, який смачний рецепт я знайшла: шоколадний торт з млинців із заварним кремом. Просто, смачно і красиво!

Цей десерт створює враження, ніби ви витратили години на його приготування, хоча насправді все значно простіше, ніж здається. Торт має показний вигляд, тож не соромно подати його й на святковий стіл.