facebook

“Полякова та Кароль вдоволені своєю нинішньою вагою, а дехто ні”: скільки кілограмів важать українські зірки

Всі зірки намагаються досягти ідеальних форм. При цьому вага у знаменитостей достатньо різниться. Погляньмо на ваги, коли Полякова, Кароль, Мішина, Alyona Alyona зважуються.

Оля Полякова

Ще кілька місяців тому співачка скаржилася, що набрала 8 зайвих кілограмів. Потім хвалилася, що 4 кг вдалося позбутися. Нині співачка досягла прийнятних показників. При зрості 180 см Полякова важить 66,6 кг. Артистка похвалилася в Інстаграм-сторіз:

“Розкішна цифра! Я в ідеальній вазі для свого зросту 180”.

Тепер не соромно і в купальнику на люди показатися.

Знаменитості розкрили свою справжню вагу

Тіна Кароль

Торік у січні зірка вирішила розсекретити свою вагу. Привід був суттєвий. Зірка скинула аж 5 кілограмів, і ваги показали 53,3 кг. Тіна поскаржилася, що з 15 років змушена постійно застосовувати різноманітні дієти, оскільки має схильність до повноти. Та тепер, здається, цю проблему вирішено остаточно. Кароль втямила, що в усьому винен інсулін і кардинально переглянула раціон. От зайві кілограмчики й розтанули.

Знаменитості розкрили свою справжню вагу

Ксенія Мішина

Стрункості цієї актриси позаздрить кожна жінка. Торік узимку Ксенія сповістила, що важить 48,4 кг. Подібні результати не впали з неба. Під час вагітності знаменитість набрала зо 3 десятки кілограмів. Щоб повернутися до норми, довелося чимало попітніти в спортзалі. Мішина й зараз не цурається фітнесу, тому і має такі чудові результати.

Знаменитості розкрили свою справжню вагу

Alyona Alyona

Альона Савраненко не соромиться зайвої ваги, хоча час від часу й намагається її скинути. Не стільки для краси, скільки, щоб покращити стан здоров’я. Вага реперки коливається у межах 90-130 кг. Кілька років тому артистка показала ваги з чітко видними цифрами – 127,4 кг. Сповістила, що кидає собі виклик – скинути до 30-річчя 29 кг. Судячи зі свіжих світлин, 33-річній знаменитості досягти цієї мети так і не вдалося або кляті кг знову повернулися.

Знаменитості розкрили свою справжню вагу

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.