Марічка Падалко показала, як виглядала 20 років тому: ця дівчина була найпопулярнішою на 1+1 (ФОТО)

Телеведуча Марічка Падалко показала фото з юності, як вона взяла участь у зйомках телеканалів у розважальному шоу та розповіла, як вона знайшла багато знайомств, які змінили її життя.

Відома телеведуча Марічка Падалко з’явилась на просторах телебачення ще дуже давно. У своєму блозі зірка показала відео та фотографії з юності, де вона брала участь у зйомках передачі “Форт Буаяр” від телеканалу 1+1 у Франції. Ведуча розповідає, скільки всього принесла ця подорож та зйомка для її життя, її майбутньої родини. Юна дівчинка знайшла для себе велику кількість нових знайомств, завдяки яким змінювалась історія у майбутньому.

Проєкт “Форт Буаяр” – розважальне, пригодницьке телешоу в якому гравці мають виконувати завдання.

Марічка ділиться своїми спогадами, як 20 років тому вона брала участь у зйомках, на відео кадри, де юна дівчина стоїть наверху разом із мольфаром – актором Богданом Ступкою. По сценарію актор загадав загадку Марічці, яку, на жаль, вона не змогла розгадати. Натомість врятувала свого колегу та стрибнула в море з вежі.

Юна Марічка проходила багато перешкод та не показувала свого страху – їй потрібно було дістати цифри з дна акваріума зубами, поки у воді плавають краби та жаби. Відважна телеведуча стрибала з високої вежі у море аби дістати потрібні цифри.

Падалко розповідає, що завдяки цій унікальній подорожі, вона здобула багато нових знайомств – Іванна Коберник, колись була ведуча телеканалу ICTV, через час стала хрещеною мамою молодшої доньки Марічки та Єгора. Та зробила вагомий внесок із допомогою евакуації дітей після 24 лютого.

Телеведуча 1+1 Марічка Падалко показала себе у юності
Телеведуча 1+1 Марічка Падалко показала себе у юності

З Андрієм Шевченко, який був ведучим 5 каналу, і з яким, вони змогли провернути історичну подію та показати всьому світові на телеканалах, як “втратив свідомість” Янукович в Івано-Франковську від яйця.

Тоді канал 1+1 не зміг опублікувати ці кадри, а завдяки Марічці, яка змогла забрати касету із записом та передати на п’ятий канал Андрію – світ побачив нарешті кадри.

А також, завдяки Андрію, який запросив Падалко на вихідний – пікнік, вона познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком – Єгором Соболєвим. Тож, телеведуча дуже вдячна другу за великий внесок у житті.

Телеведуча 1+1 Марічка Падалко показала себе у юності
Телеведуча 1+1 Марічка Падалко показала себе у юності

Популярне

Схожі статті

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.

Всі ми родом з дитинства: як виглядали зірки у безтурботні шкільні роки — Монатік, Полякова, Надя Дорофєєва

У кожного з цих зірок дитинство було різним, та всі несуть із собою мрії, які з'являлися саме в ту пору. І сьогодні цікаво озирнутися на їх минуле та побачити, як тодішні амбіції втілилися в життя.