Зірка “Євробачення” Alyona Alyona показала себе до схуднення на 22 кг: важила 132, а зараз – 110 (ФОТО)

Українська реперка показала у своєму блозі фото, як виглядала при схудненні. Мінус 22 кілограми та зміни у всьому - Alyona Alyona розповіла, який був шлях.

Співачка Alyona Alyona все своє популярне життя має велику вагу, через яку не соромиться, не слухає образи у свою сторону, а навпаки реагує на все із жартом та вміє самостійно посміятись через зайву вагу. Так  цього разу, зірка Євробачення опублікувала у своєму ТікТоці розважальне відео, у якому показала свої фото різних часів, де вона мала велику вагу, потім позбавлялась її потроху, але все одно повернулась до стану з великою вагою.

Найбільша вага співачки була 132 кг, про що вона розповідає у своєму блозі. На фото вона показала, як виглядає у 132 кг, у 130, у 125, у 120, у 115, у 110. Але зірка повернулась до 127 кг, про що свідчить остання фотографія. Чого сама Альона не соромиться, а навпаки вважає своєю привілею та унікальністю.

Alyona Alyona показала, як схудла і виглядає тепер
Alyona Alyona показала, як схудла і виглядає тепер

Зірка змогла подолати вагу у мінус 22 кілограми, що є дуже важкою та старанною працею.

Ще рік тому майбутня зірка Євробачення розповідала у своєму блозі, що в неї є розлад харчування: або вона дотримується жорстких правил, або навпаки все дозволяє:

“Або працювати конем, або нічого не робити, так історично склалось. Або виглядати на всі 100, або не паритися абсолютно”.

Співачка розповідає, що в неї “передоз” у всьому, вона робить все до максимуму і через це потім страждає, їй після цього складно.

“Або я суперщаслива, або я супернещасна”.

Також зірка розповідала, що вона може працювати у спортзалі до останнього, що можуть підтвердити всі її тренера і після цього вже три дні бути не в змозі щось робити фізично.

Alyona Alyona показала, як схудла і виглядає тепер
Alyona Alyona показала, як схудла і виглядає тепер

У січні 2022 року у Альони був час, коли не було особливо концертної діяльності та було багато відпочинку, в неї був час на роздуми. За час відпустки сама співачка встигла написати книжку, відпочити, написати декілька треків та навіть зустрітися зі старими знайомими, налагодила харчування.

Реп-виконавиця розповідала в інтерв’ю, що шукає свій дзен та це стосується не лише їжі, спорту та схуднення, тому на цей період життя співачка якраз збіглося зі схудненням.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.