Могилевська в Одесі, Андраде в Барселоні, Фролова – у Дубаї: знаменитості показалися без одягу на відпочинку

Літо ніхто не скасовував. Тож знаменитості спакували валізи та подалися в теплі краї. А ми маємо можливість оцінити їхні статури в купальниках на тлі морських та океанічних хвиль.

Мішель Андраде

Допоки учасниці шоу “Холостяк 13” зі шкіри вилазять, щоб перемкнути на себе увагу Олександра Терена Будька, Мішель Андраде це вдалося без жодних зусиль. Вони удвох перевірили барселонський пляж на інклюзивність у рамках проєкту “Відвал ніг”. Тож маємо можливість побачити співачку у суцільному червоному купальнику.

Як виглядають зірки в купальниках

Наталя Могилевська

Щаслива мама двох дітей поділилася з фанами одеським вайбом. Допоки Наталія загоряла у квітчастому купальнику, чоловік Валентин розробляв м’ясце. Старша Мішель чистила картоплю, собака Айка приміряла протисонцеві окуляри.

Як виглядають зірки в купальниках

Василіса Фролова

Українці мають поспівчувати телеведучій, якій доводиться у Дубаї не жити, а “виживати” через несприятливий клімат – занадто вологе повітря та купи піску. З усім тим, вибратися на пляж із 3-річним сином Родіоном спромоглися. Колишня модель показалася в леопардовому купальнику, продемонструвавши, що зберігає юнацькі форми.

Як виглядають зірки в купальниках

Ірина Федишин

Співачка обрала для відпочинку більш сприятливу місцину. Зробила знімки з португальського узбережжя. Тож маємо можливість помилуватися гарними формами Ірини у закритому купальнику на тлі заходу сонця.

Як виглядають зірки в купальниках

Tayanna

Виявляється, співачка здатна не лише релаксувати у різних позах йоги, але й займатися активними видами спорту. Тетяна продемонструвала своє катання на вейкборді. Шанувальники були вражені майстерністю зірки, адже, хилитаючись на хвилях, вона спромоглася ще й тримати філіжанку кави, не розплескавши жодної краплі.

Як виглядають зірки в купальниках

Іванна Онуфрійчук

Попри те, що лише 2 місяці тому стала мамою, ведуча 1+1 наважилася на переліт разом із первістком. Тож невдовзі вже позувала разом із чоловіком Алмазом та синочком Адамом на тлі фешенебельного пляжу.

Як виглядають зірки в купальниках

Популярне

Схожі статті

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.

“Я не жила в цій квартирі 4 роки”: Оля Полякова показала ремонт у київській оселі, де впала стеля. ФОТО

Ремонт у київській квартирі Олі Полякової тривав довгих 4 роки. Та, певно, повернення доньки Аліси з Англії та необхідність школярці жити в столиці значно прискорили темпи робіт.