“Не королева, зате балерина”: Юрій Горбунов, Богдан Ступка, Олександр Шовковський одружилися з танцівницями

Балерина – це щось дуже ніжне та повітряне. Саме на таких дівчатах свого часу одружилися Богдан Ступка, Юрій Горбунов та Олександр Шовковський. Дізнаймося, що з цього вийшло.

Юрій Горбунов та Людмила

Перша дружина шоумена танцювала в балеті. Та кохання до молодшого на 10 років юнака змусило Людмилу відмовитися від творчої кар’єри, перетворившись на домогосподарку. Попри те, що мала чоловіка та доньку Ксенію, танцівниця радо поринула у вир нових відчуттів.

Юрій Горбунов одружився з балериною

Їхній союз тривав зо 2 десятиліття. За цей час Юрій з Людмилою встигли виростити Ксенію та відправити на ПМП до Америки. От тільки від тендітної балерини за цей час нічого не залишилося. То чоловік знайшов собі молодшу та амбітнішу, створивши вдалий шлюб із Катею Осадчою й завівши двох синів.

Богдан Ступка та Лариса

Ця львівська балерина теж відмовилася від кар’єри заради геніального чоловіка. Той оцінив і не уявляв свого життя без коханої Лариси. Вони були разом 45 років у шлюбі, а до цього ще 2 роки зустрічалися. І лише смерть Богдана Сильвестровича розлучила їх.

Богдан Ступка одружився з балериною

Лариса не шкодує, що перетворилася на берегиню домашнього вогнища. Звісно, не все було гладко, як і в кожній родині, але чоловік завжди повертався додому й відчував атмосферу кохання.

Олександр Шовковський та Ольга Альонова

Заради танцівниці шоубалету захисник футбольних воріт покинув першу дружину й сина, попри те, що Ольга була на 8 років старша за Олександра. У 2005 році родина поповнилася донечкою, якою назвали на честь тата.

Олександр Шовковський одружився з балериною

В Альонової на момент знайомства був наречений-американець, якого вона покинула заради Шовковського. За 10 років чоловік втомився від балерини та знайшов собі нове кохання. З Мариною Кутеповою живе й досі.

Популярне

Схожі статті

“Схожа?”: 48-річна Марічка Падалко показала, як виглядала 20 років тому — Соболєва та дітей ще не було

Марічка Падалко — нині одна з найвідоміших телеведучих України опублікувала своє архівне фото 20-річної давнини, коли її ім'я ще тільки починало набирати обертів у медіапросторі. 

Недарма “чорнобривці посіяла мати”. Ви не повірите: розкішне “ігристе” готую з улюблених квітів свого садка

Це дуже оригінальний спосіб використання чорнобривців, які ви вирощуєте та збираєте у власному садку. Спробуйте приготувати цей напій і здивуйте ним своїх рідних чи друзів.

“Я був Наталчиним гримером”: Олексій Залевський розповів про скандали та дружбу з Наталією Могилевською

Історія стосунків з Наталією Могилевською, про яку розповів в інтерв'ю Олексій Залевський — це нагадування про те, що у світі слави та зіркових інтриг немає нічого постійного.