“Заміжня жінка в піжамі”: Катерина Осадча перед 41-м днем народження скинула з себе весь “пафос” (Фото)

Що ви робите у неділю? Для вас вихідний — просто зміна виду діяльності, чи привід повалятися на дивані з книгою або телефоном? Осадча розповіла своїм підписникам, як проводить вихідні вона.

Днями ведуча виклала в мережу сторіз в піжамі.

“Неділя потрібна для того, щоб лінуватися”, — підписала Осадча свою світлину, де вона в купальнику засмагає на терасі.

Крім того, ведуча виклала ще одну історію, в якій розповіла, що цілий день ходила в піжамі. Катя Осадча, власне, показала й піжаму, в якій ходила.

Катя Осадча розповіла, чим займається на вихідних
Катя Осадча розповіла, чим займається на вихідних

Насправді такі пости — велика рідкість в стрічці Каті Осадчої. Телеведуча — справжній трудоголік. І це важко не помітити, з огляду на кількість проєктів, у яких вона бере участь, ініціює чи керує.

Нещодавно Осадча зізналася, що їй буває важко примусити себе відпочити. 40-річна ведуча картає себе за лінощі та години, проведені неефективно, з точки зору роботи. Утім, щоб уникнути вигорання відпочивати мають всі. Катя Осадча теж потрохи вчиться цього.

“Я швидко забуваю про те, що вже зроблено, адже те, чого не зроблено, завжди набагато більше. Я вмію накрутити собі почуття провини за лінощі. Навіть в неділю можу картати себе за марно витрачені години”, — розповідає телеведуча.

Катя Осадча розповіла, чим займається на вихідних
Катя Осадча розповіла, чим займається на вихідних

Серед улюблених способів “лінуватися”, крім засмагання на терасі, в Осадчої — посидіти в саду, милуючись своїми гортензіями, доглядати за квітами, або почитати книгу. Попри напружений графік, ведуча встигає багато читати. Наприклад, у липні до переліку прочитаного Катею додалося ще п’ять книг, серед яких — “Інтернат” Сергія Жадана. Це роман, який Осадча порадила своїм підписникам.

Крім того, телеведуча розповіла, що вчиться не поспішати повсякчас, жити трохи повільніше, щоб більше цінувати важливі миті. Зокрема, вона взяла за правило на кілька хвилин спинятися в переїздах, яких у графіку зірки вистачає.

“Вчуся отримувати задоволення від дороги, адже це також життя, тому не треба намагатися швидше його перемотати”, — говорить Катя Осадча.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.