Руки-гілочки, ноги-палички: Ксенія Мішина схудла на 12 кг і ошелешила своєю худорбою в крихітному купальнику

35-річна українська акторка Ксенія Мішина розповіла, як подолала зайву вагу всього за 4 місяці – звісно з тренажерним залом та правильним харчуванням.

Ксенія Мішина поділилась своїм нереальним схудненням, за 4 місяці акторці вдалось позбутися 12 кілограмів. Зірка завжди вражає фанів своєю красою та привабливістю – елегантні фото, де зірка показує, як виглядає.

Нещодавно Мішина розсекретила свій раціон харчування та розповіла, як їх вдалося схуднути на цілий 12 кілограмів за такий невеликий проміжок часу.

По словах Ксенії, бажаний результат вона отримала не лише завдяки правильному харчування та розподілу калорій, а ще й завдяки тренажерному залу, бо позбутися зайвих кілограмів без фізичного навантаження майже нереально.

Блогерка поділилась, що її раціон був лише із корисних продуктів та вона намагалась дотримуватися дієти. В день Ксенія мала вживати необхідну кількість білків, жирів та вуглеводів. Але вона все одно продовжувала рахувати калорії та мала обмеження.

Зірка розповіла, що на період схуднення все рахувала та їла виключно по грамах, все доводилось зважувати перед прийомом їжі. Все мало бути без зайвих інгредієнтів, з потрібними навантаженнями та звісно обмеженнями.

Раціон харчування Мішиної переважно був з риби, овочів та каш. М’ясом акторка не харчується вже довгі роки, тому до її раціону не входить воно.

Проте, коли зараз блогерка вже має потрібно форму та досягла своїх бажаних результатів, вона все одно дотримується правильного харчування, з чим ділиться у своєму блозі. Вона перестала рахувати кількість калорій, але продовжує активно займатися спортом та підтримує свою форму.

Ксенія Мішина вразила стрункою фігурою в купальнику
Ксенія Мішина вразила стрункою фігурою в купальнику

Мішина показувала у своєму блозі, що продовжує корисне харчування та ділилась фото-звітами за день, що вона їла – каші, яйця, авокадо, салати, горіхи, фрукти, ягоди, без соусів та заправок, лише додавала трохи олії.

Кожен день вона міксувала різні продукти на три етапи прийому їжі – сніданок, обід та вечеря. Сніданок був переважно із каш – солоних та солодких. Обід був переважно з риби, а вечеря легкою – м’який сир, овочі та знову риба.

Зараз акторка має бездоганний вид, чим поділилася у своєму блозі.

Ксенія Мішина вразила стрункою фігурою в купальнику
Ксенія Мішина вразила стрункою фігурою в купальнику

Популярне

Схожі статті

Сумно, аж за край: 77-річна Софія Ротару, її син та онук люблять Україну здалека та спілкуються російською

Протягом десятиліть Ротару отримувала народну любов та найвищі нагороди, включно зі званням Героя України. Втім, попри її величезний внесок в українську естраду, ставлення до неї неоднозначне.

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.