facebook

Зірки визначилися, хто найменше важить: не співачка Надя Дорофєєва і навіть не Тіна Кароль, а акторка

Тема ваги є болючою для переважної більшості жіноцтва. Деякі зірки не приховують кількість своїх кілограмів. Тож маємо можливість визначити найстрункішу знаменитість.

Катерина Бужинська

Співачка зізнається, що на дієтах ніколи не сиділа. Натомість виключила з раціону хлібобулочні вироби та цукор. Спеціально у спортзалі не пітніє. Але обожнює плавання й багато ходить пішки. Після концерту виснажується настільки, що скидає відразу 1-2 кг.

Катерина Бужинська розповіла, скільки важить

Застосувавши програму Маєра, Катя позбулася відразу 4 кг, тож тепер має всього 52 кг і без проблем може втиснутися в концертну сукню, яку надягала 20 років тому.

Тіна Кароль

Минулого року зірка похвалилася, що зняла вагу з 58,4 кг до 53,3 кг. Навряд чи відтоді встигла щось набрати, бо виглядає доволі тендітною. Кароль опанувала спеціальну програму, в основі якої лежить контроль інсуліну. Марно виснажуючи організм всілякими дієтами, Тіна втямила, що лише тут криється секрет стрункості.

Тіна Кароль розповіла, скільки важить

Надя Дорофєєва

За зросту 168 см вага співачки коливається у припустимих межах. Так, у 2019-му Надя запевняла, що має 50 кг. У 2021 році її вага вже складала 48 кг. А ще за рік знаменитість отримала на вагах позначку в 49 кг. Отже, практично не набирає вагу й не худне катастрофічно.

Надя Дорофєєва розповіла, скільки важить

Наталка Денисенко

До вагітності відома акторка мала постійно 45 кг. Коли почала регулярно відвідувати спортзал, набрала м’язову масу й +4 кг. Виношуючи первістка, стала на 12 кг важчою. Дуже переживала через це, але зайвих кілограмів легко позбулася після пологів.

Наталка Денисенко розповіла, скільки важить

Та працювати над власним тілом не припиняла. Тож тепер має очікуваний результат: повернулася до своїх звичних 45 кг. Останнім часом акторку навіть стали звинувачувати в анорексії. А Наталка відказує, що стала харчуватися здоровими продуктами. Різко зменшила кількість олії в салатах і відмовилася від ролів із рисом.

Популярне

Схожі статті

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.

Мама Сердючки Інна Білоконь постарішала ще на 1 рік: як її привітав з днем народження Андрій Данилко

Відомий український співак Андрій Данилко привітав з днем народження маму Вєрки Сердючки, Інну Білоконь. Чим сьогодні займається сценічна "мама" Данилка та скільки років відзначає?