facebook

Професія татова, а зовнішність – мамина: як виглядає донька Ади Роговцевої та Костянтина Степанкова Катерина

В Ади Роговцевої двоє дітей – Катерина та Костянтин. На жаль, акторка втратила коханого чоловіка та нащадка. А от донька втілила в життя всі матусині сподівання, ставши успішною режисеркою.

Аді Роговцевій 87 років, але вона не сидить на пенсії, а продовжує виходити на сцену. Тим паче, що режисеркою вистави “Будьте як вдома” виступає її донька Катерина Степанкова.

Постановку відновили через 2 роки, переклавши українською мовою. На жаль, Паша Лі не зміг взяти участі в дійстві, бо загинув в Ірпені, евакуйовуючи місцеве населення. Режисерка Катерина Степанкова відзначила, що його роль нікому не віддала. Натомість ввела додаткових персонажів-підлітків.

Як виглядає донька Ади Роговцевої

Під час допрем’єрного показу ми мали можливість побачити, як виглядає 52-річна донька видатної акторки. Виявляється, мама й доня дуже схожі між собою. Звісно, безмежної маминої харизми Катерині бракує.

Як виглядає донька Ади Роговцевої

Але такі особистості, як Ада Миколаївна, народжуються раз на 100 років. Тож Катерина Костянтинівна має завдячувати батьку, що успадкувала його режисерський талант, а від матусі – акторський.

Як виглядає донька Ади Роговцевої

Катруся почала виходити на сцену, коли ще перебувала у маминому животику. А в 5-річному віці вже грала сама. Дебют на сцені відбувся в ролі 9-річної Лесі Українки. Дитина дзвінко читала вірші поетеси, які та писала в дитинстві.

Як виглядає донька Ади Роговцевої

Згодом дівчинка працювала не лише у театрі, але й на радіо. Сама теж писала вірші. А коли подорослішала, втямила, що хоче займатися режисурою. Коли ставила вистави, не забувала й про матусю, виділяючи Аді Миколаївні відповідні ролі.

Чоловік та син Катерини нині перебувають у лавах ЗСУ. Первістка Олексія Степанкова народила, перебуваючи в Ізраїлі. Тоді була заміжня за художником Тарасом Ткаченком. Другий син Матвій народився від шлюбу з актором Олексієм Скляренком у москві. З 2012 року Катерина Костянтинівна мешкає та працює у Києві.

Популярне

Схожі статті

Тіні Кароль пригадали давнє минуле: здивовані, що за цю пісню поп-діві не соромно. Мабуть, забула про неї

У сучасному світі, де інтернет є всемогутнім архіваріусом минулого, витягнути щось з небуття – справа одного кліку. Тут не допоможуть ні нові досягнення, ні свіжа репутація.

Куряча печінка по-берлінськи: готують в багатьох ресторанах, та в мене виходить не гіршою — дешево та смачно

Навіть німці не змогли б утриматися від того, щоб скуштувавши вашу страву! Не сумнівайтесь, все вийде, як у ресторані. А якщо щось піде не так, завжди можна звинуватити погоду чи положення зірок.

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці?