А може вага й не зайва? Зірки, які час від часу гладшають і борються з цим: Могилевська, Alyona Alyona, NK

Попри стандарти, які нам диктує суспільство, Могилевська, Alyona Alyona та NK демонструють, що важливо бути в гармонії з собою, навіть якщо вага змінюється. Вони пропонують інший підхід до краси.

У різні періоди історії пишні фігури вважалися ознакою краси та достатку. У добу Ренесансу жіноче тіло з округлими формами було ідеалом, а відсутність зайвих кілограмів могла навіть викликати співчуття. Але з плином часу еталони змінилися, і в сучасному суспільстві з його швидким темпом та ідеалізацією стрункості багато жінок стикаються з викликами через свою вагу. Проте деякі знаменитості навчилися перетворювати свою нестандартну зовнішність на особливу родзинку і пропагують ідею, що важливо любити себе такими, як є.

Наталія Могилевська

Наталя Могилевська настільки популярна, що зміни її зовнішності завжди викликали обговорення. За роки кар’єри вона не раз розповідала про свої битви з вагою. Однак останнім часом Могилевська стала відверто говорити про те, що важливо навчитися приймати своє тіло, навіть якщо воно не відповідає глянцевим стандартам. Співачка зізнається, що часом дозволяє собі зайві кілограми, але це вже не стає для неї джерелом стресу. Її ключовий меседж – баланс: важливо дбати про своє здоров’я, але не можна забувати й про психологічний комфорт.

Наталія Могилевська. Скриншот фото з Мережі

Alyona Alyona

Реперка Alyona Alyona стала справжнім феноменом в українському шоу-бізнесі. Вона розірвала стереотипи не тільки у музиці, а й у ставленні до власного тіла. Alyona не приховує своїх форм. Вона перетворила свою нестандартну зовнішність на справжній бренд.

Alyona Alyona. Скриншот фото з Мережі

Правда, під час участі у шоу “Танці з зірками” виконавиця втратила 20 кг, але утримати надалі досягнуту вагу їй не вдалося, хоча й відмовилася вживати м’ясо.

NK

Настя Каменських (NK) завжди вражала публіку своєю привабливістю та енергією. Проте вона неодноразово зізнавалася, що на шляху до ідеальної фігури їй доводиться працювати над собою і боротися із зайвою вагою. Після певних періодів набрання кілограмів (іноді це сягало 80 кг) NK завжди знаходила сили повернутися до фізичних тренувань і дієт.

Популярне

Схожі статті

“Темна цегла, Г-образна форма, 2 поверхи”: як виглядає будинок, в якому зростають нащадки Сергія Тігіпка

Бізнесмен Сергій Тігіпко був тричі одружений та має 8 дітей. Нині його дружиною є Алла Зіневич, яка подарувала коханому чоловіку аж чотирьох нащадків. В якому будинку зростають дітлахи?

Переможниця “Холостяка 11” Анна Богдан тотально змінила імідж і “бахнула” каре: без кучерів а-ля Каменських

На шоу "Холостяк 11" ми звикли бачити Анну Богдан, яка врешті й здобула перемогу, з довгим кучерявим волоссям. Та днями дівчина позбулася зачіски а-ля Каменських й постала з коротким прямим каре.

Зачарував її ще до зустрічі: Марічка Падалко не змогла стримати почуттів та емоцій до чоловіка, але не свого

За довгий час роботи на телебаченні, Марічці Падалко доводилося брати інтерв'ю у купи людей. Але цього разу ведуча ніяк не могла повірити, що перед очима справжня голлівудська легенда.