“Темна цегла, Г-образна форма, 2 поверхи”: як виглядає будинок, в якому зростають нащадки Сергія Тігіпка

Бізнесмен Сергій Тігіпко був тричі одружений та має 8 дітей. Нині його дружиною є Алла Зіневич, яка подарувала коханому чоловіку аж чотирьох нащадків. В якому будинку зростають дітлахи?

Дружина Сергія Тігіпка Алла Зіневич народила чоловіку трьох синів, коли він перебував у попередньому шлюбі. Згодом чоловік розлучився й оформив стосунки з нею.

Як виглядає будинок Сергія Тігіпка

Тож донечка вже з’явилася на світ законно народженою. 39-річна Алла, яка на 15 років молодша за свого обранця, частенько хвалиться в Інстаграмі світлинами та відео з власного обійстя.

Як виглядає будинок Сергія Тігіпка

Отже, можемо побачити, на якій віллі мешкає багатодітна родина. Зіневич учетверте стала мамою 1 червня. Тож у трьох хлопчиків з’явилася сестричка Юліанна.

Як виглядає будинок Сергія Тігіпка

Матуся багато часу проводить із крихіткою та синами на власному обійсті. Будинок, в якому мешкає велика родина, 2-поверховий у вигляді букви Г. Зведений з темної цегли.

Як виглядає будинок Сергія Тігіпка

Має великі довгасті вікна до підлоги. Чимала земельна ділянка обгороджена високим дерев’яним парканом зі стовпчиками з такої ж цегли, як і будівля.

Як виглядає будинок Сергія Тігіпка

Перед будинком великий зелений газон. Зеленої травички дуже багато по всьому подвір’ю. Від вілли до будиночка для гостей тягнеться стежка, викладена цеглинами.

Як виглядає будинок Сергія Тігіпка

Додатковим захистом та джерелом свіжого повітря є ряд високих кипарисів. На жаль, інтер’єр у середині оцінити складно, оскільки фото з середини будинку обмаль.

Як виглядає будинок Сергія Тігіпка

Бачимо лише величезний акваріум з купою різноколірних рибок, простору спортивну залу, де займаються не лише сини, але і їхня матуся, та сірий диван, присунутий до білої тумбочки.

Популярне

Схожі статті

Вікові татусі: Вакарчук, Юрій Горбунов, Віктор Павлік – зіркові чоловіки, які стали батьками далеко за 40

Більшість жінок намагаються встигнути народити до 35 років, а ось чоловіки можуть ставати татами і в 50+ років. Серед представників шоу-бізнесу багато тих, хто став батьком у зрілому віці.

Скільки чоловіків було у Насті Каменських до Потапа: жила з бідним студентом і була коханкою футболіста

Співачка Настя Каменських вийшла заміж за репера Потапа, коли їй було 32 роки. До цього артистка користувалася шаленою популярністю у чоловіків.

На столі стільки всього, а гості беруть тільки цей салат з рибою! Смачна і нарядна “Жіноча слабкість”

Такий салат точно стане зіркою вашого святкового столу. Він має вишуканий та дуже ніжний смак. Готується цей салат з слабосоленою червоною рибою.