facebook

Єдина донька Андрія Кузьменка – в Дубаї: але туди навіть закордонний паспорт не знадобиться (Фото)

Донька Кузьми Скрябіна Барбара активно веде соцмережі. Розповідає не лише про косметичні процедури, але й про особисте життя. Зокрема, як відвідали з чоловіком Дубаї.

Якась дивина, скажете ви, як могла Барбара Кузьменко з чоловіком призовного віку поїхати до Дубаїв?! Заспокойтеся, ніхто нікому не давав жодних хабарів на кордоні, оскільки подружжя його навіть не перетинало.

А табличку з написом “Дубаї” відпочивальники знайшли у Карпатах. Таким чином мешканці села Дубина Стрийського району вирішили трішки покреативити й заманити туристів.

Донька Кузьми Скрябіна відвідала Дубаї в Карпатах

Слід відзначити, що це їм вдалося на всі 100%. Туристи у Карпатах залюбки фотографуються зі знаком, що розташований дорогою до водоспаду Кам’янка на березі річки Опір. Трапляються, спеціально заради селфі туди й приїжджають.

Якісь нечестиві люди забрали знак собі як сувенір, та дубинці не розгубилися. Встановили новий вказівник. Щоправда, тепер закріпили міцніше, тож викопати більше нікому не вдасться.

Донька Кузьми Скрябіна відвідала Дубаї в Карпатах

Барбара з чоловіком та собакою теж не стрималися й сфоткалися біля дивовижного вказівника. Донька Кузьми також виклала в Інстаграм-сторіз ще купу фото з гарними краєвидами Карпат, які вже вкрилися жовтневою позолотою.

Заміж зіркова донька вийшла за однокурсника Віктора Тура. У грудні подружжя відзначатиме 5-річчя шлюбу. Замість дитини пара поки що завела собі собаку, яка часто присутня на родинних фото.

Натомість Барбара Кузьменко частенько хрестить дітей своїх подруг і викладає світлини з похресниками в Інстаграм. Тож коли закінчиться війна, і косметологиня врешті стане мамою, знатиме, як опікуватися малечею.

Популярне

Схожі статті

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.

Мама Сердючки Інна Білоконь постарішала ще на 1 рік: як її привітав з днем народження Андрій Данилко

Відомий український співак Андрій Данилко привітав з днем народження маму Вєрки Сердючки, Інну Білоконь. Чим сьогодні займається сценічна "мама" Данилка та скільки років відзначає?