Жінка-гармонь: ТОП-6 знаменитих жінок, які все життя худнуть і знову поправляються

Як популярні жінки борються із зайвими кілограмами, читайте у нашому матеріалі.

Під час першої вагітності колишня гімнастка, а тепер телеведуча Ляйсан Утяшева набрала 15 кілограмів. Дружина відомого коміка Павла Волі не відмовляла собі ні в солодощах, ні в випічці: їла здобу, білий хліб з маслом та цукром. Після народження сина вона рішуче взялася за свій зовнішній вигляд. Відтак, перші 12 кілограмів вона скинула за сім місяців. Ще стільки ж часу їй знадобилося для того, аби позбутися решти.

Ані Лорак

Народження донечки відбилося і на фігурі знаменитої української співачки Ані Лорак. Із надмірною вагою вона боролася за допомогою щоденних тренувань, оскільки у результативність дієт вона не вірить.

Наталія Могилевська

Не поділяє думки щодо ефективності жорстких обмежень у харчуванні і відома співачка Наталія Могилевська. Свого часу їй вдалося схуднути на 25 кілограмів. Мотивацією для виконавиці стала участь у легендарному шоу «Танці з зірками». Тоді вона втратила кілограми завдяки фізичному навантаженню та збалансованому раціону.

Ірина Дубцова

Ірина Дубцова зізнається, що ніколи не могла похизуватися стрункістю. Тому їй потрібно докласти чимало зусиль, аби тримати себе у формі. Вона постійно то набирає вагу, то худне. Вона дотримувалася дієт та займалася спортом. Згодом звернулася до лікаря. Той повідомив, що причиною є гормональні зміни в організмі. Відтак, Ірина наважилася на ліпосакцію, а для підтримки ваги наразі збалансовано харчується.

Поліна Гагаріна

Подруга Ірини та її колега по сцені Поліна Гагаріна теж свого часу набрала зайвих 40 кілограмів, щоправда вона таки боролася з ними за допомогою суворої дієти. Співачка зазначає, що спершу було важко тримати себе в руках. Однак тепер їй навіть подобається стежити за своїм харчуванням.

Лоліта

Як і Ірина Дубцова, надмірною худобою Лоліта Мілявська ніколи не вирізнялася. Неодноразово епатажна артистка то худла, то знову набирала вагу. Наприкінці минулого року Лоліті знову вдалося схуднути. За словами співачки, це результат чотиримісячного лікування з ендокринологом та відповідної дієти.

ЧИТАЙ ТАКЖЕ: Виталий Козловский больше не общается с Наташей Могилевской: какая кошка между ними пробежала

Нагадаємо,  раніше Міла Нітич розповіла всю правду про продюсера Бебешко

Новости, интервью, интересные истории ты найдешь на сайте Одна минута.

Схожі статті

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.

Рецепт підгледіла у французькому ресторані: найсмачніша картопляна запіканка “Гратен” у духовці – дуже ніжна

Гратен – найбільш вишуканий рецепт приготування картоплі. Ви можете робити цю страву і на кожен день і на святковий стіл. Запіканка виходить ніжною і вершковою.

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.