Українські артистки, які наважилися на збільшення губ

Ніс, груди, губи та скули – найчастіше жінки намагаються змінити саме ці частини тіла. Ми зібрали перелік найбільш помітного збільшення губ серед українських селебрітіс.

Якщо порівняти Марію Яремчук на початку кар’єри і сьогодні, то здається, що це дві різні людини. Вона не нехтує косметологічними процедурами та хірургічними втручаннями. Зокрема вона суттєво збільшила губи.

Аліна Гросу
Аліна Гросу

Якщо брати до уваги зовнішність Аліни Гросу, то нічого спільного з маленькою бджілкою нині там точно немає. Її риси обличчя стали більш різкими та яскраво вираженими. Співачка завдяки пластичній хірургії виділила скули та зробила акцент на губах.

Світлана Лобода

Світлану Лободу природа нагородила пухкенькими губами. Втім екс-солістка гурту «Віа Гра» вирішила їх зробити ще більш об’ємними. Результат не такий разючий, як у Марії та Аліни, втім на фото різних років ефект від пластики можна помітити.

Ірина Білик

Ірину Білик теж видають збільшені губи. Співачка, аби виглядати ефектніше та молодше, вдавалася і до корекції носа, і до інших операцій.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Українські зірки, які зробили пластику, але приховують це: Лобода, Лорак, Ротару, Білик, Байрак

Нагадаємо, Людмила Барбір поділилася лайфхаками, які допомагають проснутися з ранку.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.